Home STIRI STIRI 4 daruri pe care nasii le pot face unui bebelus

4 daruri pe care nasii le pot face unui bebelus

4 daruri pe care nasii le pot face unui bebelus
Corina Naftanaila
Vineri, 21.02.2020
Atunci cand devii parinte spiritual, responsabilitatile sunt pe masura, iar, odata cu dorinta de a crestina micutul sau micuta, apar si primele griji. Presiunea poate deveni de-a dreptul coplesitoare, mai ales daca parintii bebelusului sunt, la randul lor, emotionati in legatura cu ziua cea mare.

In contextul dat, trebuie sa inveti sa gestionezi orice traire, sa te bucuri de aceasta ocazie de sarbatoare si sa cumperi cele mai inspirate daruri pentru cel mic. Exista, intr-adevar, posibilitatea de a te pierde in detalii si de a nu face cele mai bune alegeri, dar, tocmai de aceea, aceste recomandari pot fi utile:

Paturica de infasat tip port bebe

E un cadou pe cat de simplu, pe atat de util si usor de folosit, iar daca e si cu valoare sentimentala, va fi, cu siguranta, foarte apreciat. Paturica poate fi confectionata din mai multe tipuri de materiale, dar cele mai indicate sunt bumbacul, bambusul si microfibra.

bebelus

Dat fiind designul special si simplu in acelasi timp, o astfel de paturica poate fi folosita atat la infasat, cat si ca o cuvertura sau covoras de joaca. In orice situatie, avand in vedere elementele decorative specifice varstei, micutul se va simti confortabil si in siguranta. Patura poate fi combinata cu multe accesorii, de multe ori acestea fiind chiar incluse in set - aparatori pentru patut, perna, jucarii textile.

Bijuterii

Indiferent daca e fetita sau baietel, poti alege cateva bijuterii din aur, cum ar fi bratarile personalizate sau lantisorul cu initiala. Daca e vorba despre o fetita, atunci poti sa ii cumperi o pereche de cercei discreti si nu trebuie sa alegi modelul clasic „bobite", cu care erau obisnuite generatiile trecute. Detalii aici!

Acum poti alege bijuterii cu un design simplu si inovativ in acelasi timp: de la cercei sub forma de gargarite, perle sau flori Ideea e sa fie destul de simpli pentru a nu o incomoda sau a nu exista posibilitatea de a se agata. Cerceii confectionati din aur, nu din alte materiale previn infectarea lobului urechii si sunt rezistenti. De asemenea, trebuie sa acorzi o atentie deosebita si sistemului de prindere, astfel incat posibilitatea sa fie desfacuti de cei mici sa fie minima. In niciun caz nu alege ceva complex, neadaptat varstei.

Umidificator si sterilizator de biberoane

Majoritatea parintilor achizitioneaza din timp patut, landou, marsupiu si carucior, insa afla abia apoi cat de util le poate fi un umidificator pentru aer, astfel incat caile respiratorii ale celui mic sa fie cat mai protejate, iar temperatura din incapere sa fie la un nivel optim. Umidificatorul ajuta la intarirea a sistemului imunitar, prevenind aparitia racelilor si protejand tractul respirator fragil al micutului, dar si al adultilor. Opteaza pentru un model silentios, care poate fi folosit si in timpul noptii.

fetita

De asemenea, un sterilizator de biberoane igienizeaza ca la carte recipientele, dar si suzetele, pompa de san si unele jucarii pe care bebelusul are sau va avea tendinta de a le baga in gura. Alege unul in care apar circa sase biberoane, care functioneaza pe baza de aburi si este foarte usor de curatat, iar incarcarea si descarcarea sunt foarte comode.

Dupa ce ai ales unul dintre aceste cadouri sau pe toate la un loc, te poti consulta si cu parintii, in ideea de nu lua ceva ce ei deja au. Totodata, atunci cand ai un copil mic, ai nevoie de o mie de lucruri. De aceea, s-ar putea sa vina ei cu o propunere. Dincolo de partea materiala, asigura-te ca esti pregatit sa devii un exemplu pentru o fiinta pentru care vei fi un om important si un model.

Sursa: unsplash.com

Newsletter