Home STIRI STIRI 18 cadouri altfel pentru Martisor si 8 Martie: in weekend, la Dichisar!

18 cadouri altfel pentru Martisor si 8 Martie: in weekend, la Dichisar!

18 cadouri altfel pentru Martisor si 8 Martie: in weekend, la Dichisar!
Karena.ro
Vineri, 24.02.2017
Saptamana viitoare e 1 Martie! Martisorul si Ziua Femeii se apropie rapid iar goana dupa cadouri a inceput deja, dar e important sa nu uitam, totusi, ca luna femeii inseamna mai mult decat shopping si spring sales. Sa nu uitam, deci, sa profitam de toate ocaziile ivite pentru a petrece timp cu prietenele si a face lucruri noi impreuna.

Unul dintre evenimentele pe care le recomandam cu drag in aceasta perioada este Dichisar de Martisor - targul celei mai mari comunitati creative din Romania: Breslo.ro. Dichisar reuseste sa imbine cu succes shopping-ul cu o atmosfera fun si primitoare, un excelent pretext pentru a iesi din casa in weekend.

Produsele pe care le veti gasi aici apartin tinerilor designeri si creatori de handmade de pe Breslo.ro. Iata mai jos un mic preview cu recomandari de la organizatori. Lasati-va inspirati si notati in agenda, weekend-ul acesta mergem la #Dichisar!
#Dichisar de Martisor se intampla in weekend-ul 25-26 Februarie, 10:00-20:00, la Impact Hub Bucuresti. (str. Halelor, nr.5, langa DM Unirii). 2 zile de Fun, Food & Sisterhood, alaturi de cei mai buni creatori de pe Breslo.

Cadouri de 8 Martie pentru prietenele elegante

Bijuterii din argint si aur, haine cu broderii pretioase, cadouri care vor bucura orice doamna eleganta din vietile noastre, de la mentorul profesional la mama soacra.

Fusta cu flori, Handmademylove | Pandantiv cu puf de papadie, EmilyRay | Pandantiv semiluna, Brielle Bijoux | Pandantiv ceramica pictata, GloryBox | Flori textile, Dream Butterfly - Disponibile si online pe www.breslo.ro.

Cadouri pentru iubitoarele traditiilor romanesti
Traim la oras, dar traditia e in tot si toate. Cadourile din aceasta sectiune o reinterpreteaza si o traduc in estetica urbana, cu umor, sensibilitate si creativitate.



Geaca brodata, Perspective Atelier | Pandantiv casuta ceramica, Little Houses | Dulceata naturala de cirese amare, Veronica | Tricou ilustratie "Mama zmeilor", Colorescu | Set pandantiv personalizabil cu broderie DIY, Cosanzeaza - Disponibile si online pe www.breslo.ro.


Cadouri altfel pentru nonconformiste
Pentru cadouri creative, Dichisar va fi mereu locul perfect. De la tricouri sarcastice la sosete cu mustati, aici veti gasi toate cele necesare pentru a va incanta prietenele nonconformiste.


Tricou "doar/decat", Brud | Sosete cu mustati, Madam Mitza | Rucsac textil cu bufnite, Mamisi | Brose din lemn pictat, Little Forest Friends - Disponibile si online pe www.breslo.ro.


Cadouri mici pentru copii si mamici


Fetitele primesc si ele cadou de 8 Martie, bineinteles. O rochita de primavara, un nou prieten imaginar, o bijuterie din argint cu amprenta micii lor manute, toate sunt de gasit la Dichisar de Martisor weekend-ul acesta.


Daca sunteti in Bucuresti weekend-ul acesta, Dichisar este o destinatie de bifat obligatoriu. Va asteptam pe 25-26 Februarie cu muzica buna, la o cafea adevarata si un cheesecake cu afine, sa ne vindece de astenie. Pagina Eveniment Facebook >>
Despre seria de evenimente #Dichisar.

Evenimentele #Dichisar sunt showcase-uri periodice de creatie romaneasca. Organizate de Breslo.ro in spirit urban si alternativ, sunt create pentru a da publicului bucurestean ocazia de a-si cunoaste creatorii preferati intr-un loc fun si relaxat. #Dichisar este construit in jurul unui numar limitat de designeri tineri foarte atent selectionati + activitati extra din zona beauty&lifestyle.

Despre organizatori - Breslo.ro

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativa din Romania. Cu peste 165 000 de membri iubitori de design romanesc, platforma Breslo.ro este locul de intalnire al tuturor celor ce vor sa vanda online sau sa cumpere produse unicat, lucrate manual. In 8 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 190 000 de creatii originale si materiale art&hobby, castigandu-si locul ca Mecca handmade-ului autohton.

Newsletter