Home STIRI STIRI Rowenta Silence Force Cyclonic silentiozitate si performanta

Rowenta Silence Force Cyclonic silentiozitate si performanta

 Rowenta Silence Force Cyclonic  silentiozitate si performanta
Corina Naftanaila
Joi, 31.10.2019
Cleaning mode activated! Este momentul pentru o mica pauza de la binge watching! Cu aspiratorul fara sac Rowenta Silence Force Cyclonic mizezi pe curatenie eficienta in... liniste. Silence Force Cyclonic ofera un nivel de silentiozitate de neegalat, combinat cu o putere constanta de aspirare.

Tehnologii avansate pentru mai mult confort
Ca un super erou gata de actiune, Silence Force Cyclonic asigura o aspirare silentioasa, de doar 67 dB(A), datorita sistemelor Silent Blocks si Air Silencer. Motorul suspendat reduce vibratiile, iar spuma acustica din jurul acestuia capteaza zgomotul. Noul cap de aspirare multisuprafete POWER AIR cu 2 pozitii optimizeaza circulatia aerului, aluneca usor si permite curatarea in profunzime pe covoare, pardoseli cu model in relief si parchet! Ajunge chiar si in locurile greu accesibile de sub piesele de mobilier.

Forget about allergies! Sistemul performant cu 3 niveluri de filtrare colecteaza pana la 99,98 % din particulele fine de praf, astfel tu respiri un aer mai pur. Mai mult, nu exista riscul deschiderii accidentale a recipientului integrat, iar procesul de golire este foarte simplu.

aspirator Rowenta

Putere de aspirare extrema cu un consum de energie redus
Silence Force nu deranjeaza vecinii mofturosi, asadar ai sesiuni de curatenie intr-un timp scurt si cu nivel de zgomot redus! Eco-friendly, aspiratorul fara sac dispune de motorul Effitech, care impreuna cu tehnologia ciclonica de aspirare si Air Booster, te ajuta sa obtii performante inalte pe orice suprafata, cu un consum de energie scazut.

In doar cateva minute, Silence Force Cyclonic si-a facut constiincios treaba, iar tu poti pregati popcornul! Asaza-te comod pe canapea si da play urmatoarelor episoade din serialul preferat!

#GoodToKnow Beneficiaza de garantia extinsa Rowenta - achizitioneaza pana pe 31 decembrie orice aspirator Rowenta din gama Silence Force si inregistreaza produsul pe www.rowenta.ro/garantie-extinsa. Ai 2 ani garantie internationala Rowenta plus 3 ani service extins.

Rowenta a luat nastere in 1909, in Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflati in cautarea produselor de inalta performanta, usor de folosit si cu design functional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gama larga de produse, de la dispozitive pentru hairstyling si epilatoare, la aspiratoare si produse pentru ingrijirea tesaturilor, create din respect pentru consumator si pentru mediul inconjurator.

Pentru mai multe informatii acceseaza www.rowenta.ro, www.facebook.com/RowentaRomania

Newsletter