Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Aflati mai multe... X
Karena
AUTENTIFICA-TE CREEAZA CONT Conecteaza-te cu Facebook

Viitoare mireasa? Afla ce-ti rezerva zodiacul in 2011

Data nuntii a fost aleasa si planificarea celui mai important eveniment al anului a inceput? Nu uita sa-ti arunci un ochi si asupra previziunilor astrale pentru a fi sigura ca totul va decurge conform planului.

Femeia Berbec

Fiind primul semn ale ciclului zodiacal, Berbecul este unul din semnele cele mai nevinovate si entuziaste. Femeile Berbec poarta energia si inocenta unui copil si se implica in fiecare activitate din toata inima. Deoarece Berbecul este semnul copilului, prin urmare femeile nascute sub acest semn zodiacal sunt adesea egoiste si geloase, cum sunt copiii. De asemenea ele sunt inteligente, curajoase, si puternice. Ele se pot comporta impulsiv de cele mai multe ori si pot deveni foarte usor rebele din cauza starii puternice de confuzie. Ele sunt, de asemenea, increzatoare si visatoare si cred in lucruri irealizabile.

   Anul 2011 tinde sa fie un an bun pentru majoritatea oamenilor Berbec. Noul an promite sa le ofere succes pe aproape toate planurile si astfel femeile Berbec vor fi capabile sa-si materializeze visele lor in anul ce vine. Spiritul determinant si aventuros al femeilor sub zodia Berbec le ofera succes in cele mai multe dintre sarcinile in care se angajeaza. Profesional, 2011 promite sa aduca, unele vesti bune sub forma de promotii si de dezvoltare a carierei. In viata de familie vor fi pasnice si armonioase. Domeniul financiar se va imbunatati in a doua jumatate a anului. Cele necasatorite isi pot concretiza relatia printr-o cununie in luna octombrie sau noiembrie. 

Femeia Taur

Taurul este unul din semnele cele mai rabdatoare a tuturor semnelor zodiacale. Este, de asemenea, unul din semnele cele mai fiabile. Femeile Taur sunt adesea incapatanate si de neclintit si au tendinta de a realiza o multime de lucruri din cauza acestor caracteristici. Fiind incapatanate le ajuta sa iasa in fata in cele mai multe situatii nefavorabile in viata si vor iesi invingatoare din situatii dificile. Ca semn, este guvernat de pamant, deci femeile Taur sunt rationale si practice. Taur sunt oameni pragmatici, inteligenti, influenti, si stabili. Femeile Taur ajung de multe ori spre niveluri ridicate de succes datorita determinareii lor si perseverentei.

   Anul 2011 este un fel de sac mixt pentru majoritatea femeilor Taur. Pe latura evolutiei carierei se vor simti poate putin nesigure, mai ales in prima jumatate a anului. Nu vor exista provocari pentru cele care doresc sa-si creasca nivelul veniturilor. A doua jumatate a anului pare a fi promitatoare ca ele sa primeasca o promovare in cariera lor si sa existe o crestere a veniturilor. Decizii pripite cu privire la asociatii independenti trebuie sa fie evitate, deoarece exista sanse de pierdere. Viata de familie poate fi, de asemenea, perturbata, in special in prima jumatate a anului. S-ar putea sa fie certuri intre parteneri. Ocazionale probleme de sanatate ar putea cauza unele probleme pe parcursul anului.

Femeia Gemeni

Gemenii sunt semnul al treilea din ciclul zodiacal, semn care este guvernat de aer. Gemenii sunt maestri in dubla personalitate si sunt unul din semnele cele mai interesante deoarece femeile care apartin acestui semn sunt foarte prietenoase si fermecatoare. Gemenii sunt foarte populari printre prietenii lor datorita naturii lor sociabile. Acestea sunt cunoscute pentru natura lor de vorbarete si cochete. Femeile din aceasta zodie pot vorbi la nesfarsit despre orice subiect si de cele mai multe ori palavrageala lor are sens. Gemenii sunt extrem de imaginativi si de incredere. 

  

Anul 2011 este probabil sa inceapa cu unele probleme pentru cei mai multi oameni Gemeni. Nu vor fi probleme la locul de munca in cursul primului trimestru al anului. Nu vor fi provocari si nici incertitudini cu privire la nivelurile actuale de venit. Trimestrul al doilea se prevede a fi preliminar pentru a avea succes in a doua jumatate a anului. Viata de familie poate fi, de asemenea, perturbata, in special in prima jumatate a anului., vor aparea probleme in relatia de cuplu in timpul primului trimestru al anului, dar acestea dispar pe parcursul celei de-a doua jumatati a anului 2011.

Femeia Rac

Femeile nascute sub semnul Racului sunt foarte sensibile si emotive. Ele sunt, de asemenea, foarte secretoase si ascund ce le place si ce le displace. Femeile Rac sunt capabile de a ascunde emotiile si sentimentele lor cu cea mai mare grija. De asemenea, sunt nostalgice si vor fi bantuite de amintiri din trecut pentru cea mai mare parte din viata lor. Ele sunt puternice si reusesc sa ramana in picioare in cele mai multe din situatiile dificile; vor iesi castigatoare de cele mai multe ori. Oamenii Raci sunt foarte logici, practici dar si vicleni. De aceea femeile sunt capabile sa ia decizii in timp util si corecte, prin urmare, acest lucru le face sa razbeasca in domeniul afacerilor.

   Anul 2011 pare a fi un an special pentru cei mai multi oameni Rac. Prima jumatate a anului aduce o gramada de imaginatie si creativitate pentru majoritatea femeilor Rac. Cu putin noroc, vor putea sa se bucure de esenta vietii. Profesional, cu toate acestea, anul nu poate fi foarte luminos pentru cele sub zodia Rac. Primul trimestru va fi peste medie in timp ce partea de mijloc aduce unele provocari. In viata de cuplu vor avea, de asemenea, unele probleme din aprilie pana in iunie. Situatia financiara pentru oamenii Rac ramane puternica pentru cea mai mare parte a anului 2011. 

Femeia Leu

Femeile Leu sunt foarte puternice si determinate. Leul este unul din semnele cele mai dominante ale ciclului zodiacal. Ele sunt, de asemenea, foarte exigente si sunt capabile sa-si faca simtita prezenta in cele mai multe locuri si situatii. Au tendinta de a prelua sarcini riscante si dificile din care pot iesi invingatoare. Femeile leu sunt ca un magnet foarte dramatic in relatiile lor de dragoste. Sunt capabie de a atrage oamenii cu usurinta si de a gasi adesea interes in arta, teatru si alte domenii creative.

   Anul 2011 promite sa fie un an minunat profesional in timp ce in viata personala, oamenii Leu vor trebui sa se confrunte cu unele probleme. Exista sanse de unele probleme grave care vor necesita ca femeile Leu sa se ocupe de astfel de situatii foarte delicate. Ele pot avea nevoie sa faca eforturi mari pentru a salva relatia. Pentru reprezentantele sexului feminin de afaceri independente, anul promite sa aduca rezultate bune. Pentru domnisoarele inca studente sau active la cursuri, anul este un amestec de vremuri bune si rele. Prima jumatate a anului va aduce rezultate bune in timp ce de-a doua jumatate va fi nevoie sa se lucreze din greu. 

Femeia Fecioara

Femeile Fecioara sunt cunoscute pentru a fi nebune cand vine vorba de curatenie. Dominata de planeta Mercur, Fecioara este o zodie inteligenta. Femeile din aceasta zodie sunt sensibile, practice, dar si inventive. Sunt disciplinate si ordonate ca persoane. De semn, oamenii Fecioara sunt feminini, dar acestia nu sunt blanzi sau fragili. Dimpotriva, femeile Fecioara sunt foarte puternice. Punctualitatea si spiritul practic sunt de mare importanta pentru ele. Fecioarele sunt femeile cele mai ordonate, pline de farmec si foarte cinstite. Insa, totodata sunt conservatoare si conventionale in abordarile lor. Reprezentantele sexului frumos din Fecioara sunt foarte senzuale, dar prefera sa nu lase sa iasa la suprafata acest lucru.

   Anul 2011 pentru femeile Fecioara aduce multe schimbari in toate aspectele vietii. Acest an este plin de oportunitati, dar ele nu pot fi capabile sa poata converti toate oportunitatile in succes. Pe de alta parte, pot necesita unele eforturi suplimentare pentru a face ca aceste posibilitati sa fie benefice. Nu exista nicio sansa de promovare in 2011 iar situatia financiara slaba va avea un impact asupra vietii personale. Dar nu vor fi probleme care sa trebuiasca sa fie tratate cu mare grija. Pe planul sanatatii, anul va fi bun. Pentru studenti, de asemenea, acest an este unul promitator. 

Femeia Balanta

Balanta este un semn al fertilitatii. Femeile care apartin zodiei Balanta sunt neobisnuite si insufletite. Acest semn zodiacal este un simbol al mintii echilibrate. Femeile nascute sub acest semn zodiacal nu vor lua niciodata o decizie decat dupa ce au analizat totul foarte serios. Ele incearca sa duca o viata fara complicatii si tensiuni si incearca sa echilibreze totul in viata lor. Balanta este guvernata de planeta Venus; femeile Balanta raman calme si relaxate in cele mai dificile situatii. Ele sunt lideri inascuti si, prin urmare, se bucura de popularitate printre prieteni si colegi. Cauzele sociale si bunastarea oamenilor sunt preocuparile principale ale unei femei Balanta.

   Anul 2011 aduce castiguri imense pentru oamenii Balanta. Anul promite sa fie o perioada de relaxare cand va exista normalitate in toate situatiile de viata. Acesta este anul de stabilitate pentru Balante, atunci cand pacea si prosperitatea vine de la sine. In ciuda multor succese, pot exista unele dezamagiri si esecuri. Banii conteaza si aspectele legate de cariera le vor face probleme femeilor Balanta in prima jumatate a anului, in timp ce in a doua jumatate promite sa fie mai luminata. Ar putea exista unele schimbari la locul de munca sau de domiciliu in ultima parte a anului dar schimbarea va fi in bine. Pentru sanatate, 2011 este un an bun.

Femeia Sagetator

Sagetatorul este unul din semnele cele mai energice. Femeile nascute sub acest semn sunt foarte pozitive si au o personalitate extrem de dinamica. Ele sunt foarte pasionate si incantate. Sagetatorul prefera activitati mai degraba in aer liber decat in interior si, prin urmare, devin foarte de succes, daca acestora le sunt atribuite sarcini care le solicita sa ramana in aer liber. Spiritul lor aventuros le poarta in locuri diferite si le plac locurile de munca care presupun calatorie sau explorare. Acest semn este guvernat de planeta Jupiter si femeile nascute in zodia Sagetator sunt foarte echilibrate in abordarile lor fata de viata. Ele sunt versatile, exigente si puternice in atitudinea lor. Fiind pasionate de calatorii si explorari, vor fi intotdeauna bine informate.

  Anul 2011 aduce lucruri bune pentru zodia Sagetator. Acest an aduce mari realizari si succese pentru cei nascuti sub acest semn zodiacal. Vor exista, totusi, unele dezamagiri si esecuri, de asemenea. Femeile Sagetator vor cauta ajutor la parinti sau superiori pentru a rezolva problemele si vor obtine rezultate foarte bune. Ele vor ramane ferme si vor afisa o atitudine ferma pentru a-si atinge scopurile, cu angajamente puternice. Initial, prima parte a anului aduce promovari pentru drumetii Sagetatorii. Exista unele excursii pentru ei, pentru doamne chiar o luna de miere exotica. Dragostea de viata promite sa fie indeplinirea si incantare in acest an. Profesionistii independenti pot da forma visele lor. 

Femeia Scorpion

Oamenii nascuti in zodia Scorpion sunt foarte adesea cunoscuti ca oameni cu raze X. Femeile nascute sub acest semn zodiacal sunt foarte secretoase, pasionate si grijulii cu oamenii. Ele sunt foarte exigente si nu se dau batute pana cand nu au obtinut ceea ce isi doresc. Ele pot deveni geloase si razbunatoare daca ceva merge impotriva vointei lor. Domnisoarele si doamnele trebuie sa-si manifeste cu prudenta aceste trasaturi deoarece pot deveni contra-productive. Scorpioancele sunt puternice si, prin urmare, devin femei de succes. Egoismul si dedicarea sunt doua dintre punctele lor puternice pe care sa le iei la un drum lung in viata. Ele acorda atentie la fiecare detaliu din viata si sunt ambitioase.

  Anul 2011 aduce unele momente de succes pentru femeile Scorpion dar si momente destul de dificile. In cuvinte simple, anul care vine este un an mixt pentru ei. Partea initiala a anului aduce cea mai buna perioada in viata profesionala, atunci cand obtine cel mai mare recompense. Viata de familie si viata profesionala vor fi extraordinare pentru toti oamenii Scorpion. Viata sociala, de asemenea, ramane pozitiva pentru cea mai mare parte a anului. Pentru studenti, anul nu va fi foarte luminos.

Femeia Capricorn

Guvernat de planeta Saturn si fiind un element de pamant, oamenii Capricorn sunt foarte practici. Acesta este unul din semnele cele mai grave ale zodiacului. Femeile care apartin acestui semn sunt mature si independente. Ele au de asemenea stabilitate mentala, agilitate si experienta. Reprezentantele feminine Capricorn sunt foarte disciplinate, adica lucreaza din greu, bine si sunt inteligente. Le ajuta foarte mult natura lor calma si rabdatoare. Scopul si un sentiment profund de a obtine ceva le face foarte de dorit si de succes. Atente de la natura, abordarea practica si munca grea le ajuta sa isi atinga obiectivele. Ele sunt persoane de incredere.

  Anul 2011 promite sa fie un an foarte satisfacator si relaxant pentru oamenii Capricorn. Acesta este anul in care femeile Capricorn obtin rezultatele muncii lor, in cate au investit in anii precedenti. Este timpul pentru a-si realiza visele. Nu va fi un sentiment de confort si de incurajare pe tot parcursul anului. Vor avea succes in viata profesionala, dar pot exista complicatii din cauza geloziei la locul de munca. Femeile Capricorn trebuie sa fie foarte atente pentru a nu-si pierde calmul deoarece acest lucru le poate inrautati situatia.  

Femeia Varsator

Varsatorul este un semn de aer si oamenii nascuti sub acest semn sunt cunoscuti pentru imaginatia si creativitatea lor. Exista doua laturi ale personalitatii feminine Varsator. Unele femei Varsator sunt timide, pasive si retrase. Ele sunt persoane sensibile. Pe de alta parte, exista unele femei Varsator care sunt foarte introvertite si sunt active si dinamice. In ambele cazuri, acestea sunt personalitati foarte atractive. Ele cer in felul lor si sunt capabile de a realiza ceea ce si-au stabilit ca obiective. Ele cred puternic in propriile abilitati si doresc onestitate de la oamenii din jurul lor.

   Anul 2011 promite sa fie un an excelent pentru toti oamenii Varsator. Acest an aduce unele evenimente neasteptate pentru cei din Vrasator, in special pentru partea feminina. Acesta este anul in care oamenii Varsatorul isi vor putea materializa visele lor. Relatiile cu alte persoane vor asista la o imbunatatire. Numeroase succese, promotii, drumetii si pace la locul de munca definesc viitorul profesional pentru persoanele Varsator. Nu va fi armonie intre indragostiti si soti. Anul va fi lipsit de orice problema personala sau profesionale. Dar sanatatea va ramane buna, cu exceptia unei afectiuni minore in ultima parte a anului.

Femeia Pesti

Pestii sunt un semn de apa si oamenii care apartin acestui semn zodiacal sunt predispusi la conflicte interioare de sine. Aceasta zodie este ultima din semnele intregului ciclu zodiacac si in mintea femeilor nascute in zodia pesti exista numeroase conflicte si stari de confuzie. Femeile Pesti sunt persoane foarte imaginative si inteligente, dar au de cele mai multe stari depresive din cauza luptei interioare. Ele poseda cunostinte solide pe diverse teme si sunt de felgeneroase. Ele nu reusesc sa-si recunoasca propriile capacitati si au incredere in oameni foarte usor. Doamnele si domnisoarele Pesti sunt cel mai rapid rapid si agil semn, ceea ce confera nervozitate si agitatie in interiorul mintii lor.

  Anul 2011 aduce schimbari mixte pentru oamenii Pesti. Unele schimbari sunt foarte bune in timp ce altele nu sunt de bine. Prima jumatate a anului arata confluenta dintre unele planete, care le ajuta in special pe femei sa-si indeplineasca responsabilitatile cu succes. Financiar exista un nivel de crestere, de dezvoltare a carierei, iar la locul de munca se instaleaza pace pentru persoanele Pesti, in primul semestru al anului. A doua jumatate a anului va fi peste medie si poate aduce unele probleme si dezamagiri. Femeile Pesti vor putea sa-si ia adio de la problemele care le-ar fi deranjat in ultimii ani, se vor bucura de o viata conjugala si dragoste prospera in cursul anului 2011.
Toate articolele din Organizare nunta
Nu exista comentarii pentru acest articol. Fii prima care isi spune parerea!

Cauta furnizori de nunta in orasul tau

Linkuri recomandate

Mireasa Perfecta

Ambiţie nemărginită pentru a fi mireasa perfectă

Ambiţie nemărginită pentru a fi mireasa perfectă

,,Dacă vrei, poţi!” este o veche zicală românească, ce se potriveşte de
MAI MULT

Rochii de ocazie pentru mirese

Rochii de ocazie pentru mirese

Veti fi mireasa! In cele din urma, visurile vi s-au implinit! Fantastic! Dar
MAI MULT

Destinatii luna de miere Europa

Destinatii luna de miere Europa

Doar cand spui „luna de miere” te duce cu gandul la dulceata si incantare,
MAI MULT

Modele de verighete antistres

Modele de verighete antistres

Stresul reprezinta un factor care ne afecteaza aproape fiecare zi, insa cu atat
MAI MULT

Diva Hair

Părul de sticlă, tendința HOT a noului sezon

Părul de sticlă, tendința HOT a noului sezon

Mai întâi a fost glass skin sau pielea de sticlă, un trend coreean
MAI MULT

3 combinații zodiacale care nu sunt făcute să reziste până la adânci bătrâneți

3 combinații zodiacale care nu sunt făcute să reziste până la adânci bătrâneți

Toate femeile au avut, la un moment dat,
MAI MULT

De ce insala femeile: motive in functie de zodie

De ce insala femeile: motive in functie de zodie

Infidelitatea poate avea la baza foarte multe motive: de la razbunare,
MAI MULT