|
Ce muzica se asculta la nunta?
Pagina 1 din 2 | 1, 2
Ce muzica se asculta la nunta? Eu zic k este bine sa avem mai multe genuri de muzica, trb ca toti invitatii sa se simta bine...si sa danseze
![]() Ajutati-ma sa-mi cresc plantatia de cafea, va rog:
http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-just_alinutzaa
Re: Ce muzica se asculta la nunta?Corect trebuie sa fie toate genurile de muzica (chiar si manele daca sunt doritori). Eu sunt impotriva manelelor si de aceea or sa fie maxim 2-3 melodii de acest gen. In rest populara, dance, chiar si rock - nu ma deranjeaza.
Re: Ce muzica se asculta la nunta?mie imi place f mult muzica populara,dar si cred ca trebuie sa fie toate genurile de muzica pt a se simti bine toti invitatii
Re: Ce muzica se asculta la nunta?Nu-mi trimiteti va rog niste nume de melodii pt dansul mirilor? ca nu prea am multe idei
Re: Ce muzica se asculta la nunta?pai sunt: "Valurile dunarii", "Iubito la nunta de flori",sau ceva strain: Anastasia-"Once upon a december", Doris Day-"Que sera, sera". Am vrut sa atasez si melodiile de erau prea mari
Re: Ce muzica se asculta la nunta?Eu o sa deschid dansul cu un vals..si apoi o sa mai am vreo 3 sau 4 melodii, nu intregi ci de 1min si ceva fiecare..o sa fie ceva regizat.
Ajutati-ma sa-mi cresc plantatia de cafea, va rog:
http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-just_alinutzaa
Re: Ce muzica se asculta la nunta?eu vreau sa deschid dansul cu valsul traditional "Iubito la nunta de flori" si dupa ce se fura mireasa Anastasia-"Once upon a december"
Re: Ce muzica se asculta la nunta?Ca genuri de muzica, e clar, tre sa fie cat mai diversa. Si cat mai antrenanta, sa nu stea lumea pe scaun. Muzica face toata treaba.
Pentru dansul mirilor nici nu concep sa nu am vals ![]() Am ales valsul meu preferat, din baletul "Frumoasa din padurea adormita" ![]() Ghinionul e ca m-am nascut printesa intr-o familie saraca...
![]()
Re: Ce muzica se asculta la nunta?trebui sa avem toate genurile de muzica sa simta bine toti invitatii pentru ca la uni la place populara la alti usoara nu place tuturor acelasi gen de muzica
![]()
Re: Ce muzica se asculta la nunta?eu sunt anti manele si la nunta mea va fi orice inafara de manele si rock pt ca aia emuzica mea de suflet
![]() Următorul
Pagina 1 din 2 | 1, 2