Mirese cu ochelari..
Mirese cu ochelari..Buna fetelor! As vrea sa stiu parerea voatra despre o un subiect:ce parere aveti despre miresele cu ochelari? Aveti ceva sfaturi vis-a-vis? Eu o sa fiu mireasa curand si nu pot,nu am voie sa renunt la ochelari.Ce parere aveti?
Re: Mirese cu ochelari..buna,
si eu sunt purtatoare inraita de ochelari insa in ziua nuntii am renuntat la ei, ce-i drept mi-a fost putin greu la inceput insa am preferat asa eu am incercat si cu lentile de contact insa nu m-am putut acomoda cu ele, am un astigmatism destul de mare si desi am incercat mai multe tipuri nu le-am putut suporta poate la tine vor merge lentilele de contact ![]()
Re: Mirese cu ochelari..eu nu pot renunta la ei pt k nu am voie,am o miopie destul de mare..
![]()
Re: Mirese cu ochelari..De ce esti atat de complexata de ochelari? El te ia de sotie pentru ca te iubeste cu sau fara ochelari. Stiu ca vrei sa fii frumoasa in acea zi, dar poti foarte bine si cu ochelari. Daca alegi un make-up artist iti poate face un machiaj super tare, care sa fie vizibil si estetic cu ochelari cu tot. Chiar nu vad de ce trebuie sa iti faci probleme din cauza unei probleme atat de mici cum sunt ochelarii.
Re: Mirese cu ochelari..Buna ziua fetelor dupa mine si chear sincera iti spun sa nu renunti la ochelari pentru ca eu am vazut si mirese cu ochelari vei arata superba sa nu uit finca vei alege ochelari care arata bine pentru fata ta finca sunt destule forme,iti doresc suces.
Re: Mirese cu ochelari..Se poate adapta machiajul foarte usor si la ochelari. De ce sa renunti?