Inelul de logodna
Pagina 1 din 2 | 1, 2
Inelul de logodnaSunt nemaipomenit de curioasa sa aflu in ce context partenerul v-a oferit inelul de logodna:) Astept cat mai multe povesti.
Re: Inelul de logodnaDin pacate inca nu a facut-o, mai astept.
![]()
Re: Inelul de logodnaIa uitati-va ce model interesant de inel de logodna. Ce parere aveti?
Re: Inelul de logodnape mine m`a cerut de ziua mea. am fost intr`un local la un suc, eu eram mohorata si lipsit de chef. mi`a daruit o cutie de bomboane si flori motivand ca nu a luat inca salariul si o sa se revanseze mai tarziu. nici o problema pana aici... cand am deschis cutia de bomboane nu am observat nimic. l`am servit si pe el cu o bomboana si atunci a scos inelul din cutie. s`a pus in genunchi si cu lacrimi in ochi mi`a facut o dedicatie super de dragoste si m`a cerut de sotie. (precizez ca localul era inchiriat de el, iar pe fundal se auzea melodia noastra). a fost super!!! :X
Re: Inelul de logodnaNe bucuram ca ni te-ai alaturat Maitresse. Wow, esti super norocoasa ca s-a intamplat asa. Ai langa tine un om care stie sa fie si romantic. Parca a fost la un scenariu de film. Te invidiez putin. La mine a fost simplu si cumva lipsit de acel ,,ceva" al indragostitilor. Mie mi-a zis ceva de genul: Tot suntem impreuna de atat timp, hai sa ne si casatorim! Mentionez ca asta mi-a zis la telefon. Intr-un fel m-am bucurat ca in sfarsit a facut pasul cel mare, insa m-a dezamgit felul in care a facut-o. Asta e!
Re: Inelul de logodnaRosa, important e sa va intelegeti si sa va iubiti... peste ani nu o sa mai tii minte cum te`a cerut... ci cum s`a comportat cu tine in toti acesti ani!
![]()
Re: Inelul de logodnaDa, incerc si eu sa ma auoconving de acest lucru. E adevarat ca importanta e relatie si nu neaparat detaliile, insa... Ma bucur si eu pentru tine si casa de piatra!
Re: Inelul de logodnae interesant inelul de mai sus. imi place...
al meu e simplu din aur galben cu o pietricica alba (clasicul inel de logodna).
Re: Inelul de logodnaClasic, dar daruit din suflet:)
Ador inelul de mai sus pentru ca sunt indragostita de albastru:)
Re: Inelul de logodnaexact... daruit din suflet!
![]() Următorul
Pagina 1 din 2 | 1, 2