|
Vrei si tu un voal mantilla ca in filme?
Vrei si tu un voal mantilla ca in filme?Nu ai cum sa uiti de voal. Este unul dintre accesoriile indispensabile unei mirese pentru cea mai speciala zi din viata ei. Problema este alegerea lui: sa fie scurt, in trepte sau unul mantilla? Eu una inca nu m-am hotarat... astept sa-mi spuneti si voi ce credeti sau daca ati ales ceva.
Re: Vrei si tu un voal mantilla ca in filme?este cu adevarat superb un astfel de voal...dar cred ca ar fi potrivit doar pentru biserica si pentru poze, apoi la restaurant nu poti sa rezisti, trebuie sa dansezi, sa te misti, cred ca este destul de incomod
eu am un voal de lungime medie, cu dantela, si chiar si acesta mi se pare foarte lung, sper sa fac fata in ziua aceea voi ce fel de voal aveti? sau cum ati vrea sa fie?
Re: Vrei si tu un voal mantilla ca in filme?eu mi-am ales voalul mediu ....cel lung e incomod
Re: Vrei si tu un voal mantilla ca in filme?neu nu mi-am luat inca rochita si nici voalul,cred ca osa fie mediu.
Re: Vrei si tu un voal mantilla ca in filme?eu mi-am luat un voal lung brodat care mi s-a parut superb.seara o sa il prin cu un inelus ca sa nu ma incomadeze la dans pana cand o sa mi-l dea nasa jos.
Re: Vrei si tu un voal mantilla ca in filme?eu am avut voal lung, brodat frumos si nu a fost deloc incomod. mi-a placut f mult
Re: Vrei si tu un voal mantilla ca in filme?Si am sa-mi aleg un voal, intre lung si scurt....deci spre mediu
![]() Ajutati-ma sa-mi cresc plantatia de cafea, va rog:
http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-just_alinutzaa
Re: Vrei si tu un voal mantilla ca in filme?Sfatul care l-am primit si eu este ca voalul trebuie sa fie in ton cu rochita adica daca este o rochita foarte pretentioasa cu trena merge un voal lung iar daca mai e si brodata rochiata si voalul ar aduce un plus de eleganta o broderie finuta pe marginea voalului.
Eu la inceput am zis ca vreau un voal scurt dar tipa care mi-a facut rochia mi-a dat sa probez unul lung unul putin mai lung decat cel mediu pe cel mediu si cel scurt,dar rochia este destul de pretentioasa si nu mergea cel scurt cum il vroiam la inceput si cel care m-a incantat a fost cel intermediar .Este bine sa va puteti lua voalul odata cu rochita pt a putea compara cu care va sta mai bine scurt ,mediu sau lung. Asa ca mult spor si multa rabdare la cumparaturi.
Re: Vrei si tu un voal mantilla ca in filme?asta este voalul meu.ce parere aveti????
Re: Vrei si tu un voal mantilla ca in filme?Următorul Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||