Am avut o mare problema cu restaurantul pana am gasit ceea ce doream. In primul rand aveam nevoie de unul destul de mare, in medie 130-140 persoane. Apoi, nu voiam sa urce meniul exagerat.
Am vazut restaurante de prin toate partile orasului. Ori erau batranesti, ori erau foarte scumpe, ori nu aveau toate facilitatile pe care le voiam... Am dorit neaparat sa aiba terasa (si am constatat cu surprindere ca multe erau la etaj) si facilitati de gratar (in loc de peste voi avea gratar afara pe terasa).
Doi Cocosi este un restaurant care arata foarte urat pe dinafara (zona nu este deloc interesanta), dar foarte bine pe dinauntru. Este mai mult pe stil rustic, insa cu gust. Este destul de incarcat ca sa nu ai nevoie de multe decoratiuni in plus, dar nu atat de mult incat sa te sufoci. Nu-mi plac restaurantele cu pereti regulati goi, parca sunt cantine...
Iar pretul, la 200 lei de persoana fara bautura, mi s-a parut chiar ok. Un restaurant asemanator ca atmosfera si cu aceleasi facilitati, ceva mai mic, este Burebista de langa Intercontinental, dar meniul trecea de 300 lei, ceea ce inseamna o diferenta totala de 13000 lei la urma urmei...
Din cate am auzit, mancarea si servirea sunt excelente la Doi Cocosi, si sper sa iasa bine.