Se fac si reduceri!
Se fac si reduceri!Stiu ca mai ales la bauturi sau la fructe reusesti sa mai negociezi cate o reducere daca le aduci tu si nu ti le asigura restaurantul.
Re: Se fac si reduceri!Eu as vrea sa-mi schimb meniul si sa-mi aduc eu sucurile,apa..pt k imi iese meniul mai ieftin..acum sa vdm daca or sa vrea aia de la restaurant, sper sa da...
Ajutati-ma sa-mi cresc plantatia de cafea, va rog:
http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-just_alinutzaa
Re: Se fac si reduceri!Sunt multe restaurante care accepta sa vii tu cu bauturile, fructele si tot felul de chestiute de rontzait
![]()
Re: Se fac si reduceri!la noi te lasa sa i-ti aduci tu bauturile dar i-ti pun o taxa de 5 lei pentru fiecere meniu in plus "taxa de bar"
Re: Se fac si reduceri!si pe noi ne lasa sa aducem bauturile, apa, fructe, cafea, ceea ce mi se pare f ok, pot sa iau cat vreau si ce vreau, si nu mi-au impus nicio taxa
Re: Se fac si reduceri!la noi multe nu sunt incluse in meniu.spre ex:vinul,apa,sucul,cafea,prajituri,fructe.si mi se pare super ok,k pot sa iau ce vreau,de unde vreau
![]()
Re: Se fac si reduceri!In Craiova de exemplu toate restaurantele dau voie sa ne cumparam toate bauturile fara cafea pt k este inclusa in meniu, frucrele si ceva de rontait. mi se pare bine asa. Doar la cerea mirilor restaurantul le ofera si pe acestea