Cine va face decoratiunile de nunta?
Re: Cine va face decoratiunile de nunta?la o agentie, deoarece nu am timp atunci de asa ceva si as fi franta in ziua nuntii daca m-as apuca sa aranjez eu sala
Re: Cine va face decoratiunile de nunta?bineinteles ca voi apela la o firma.de fapt deja am facut acest lucru.costa putin cam mult, dar merita.nu poti sa-ti faci singur aranjamentele florale pt mese .
Re: Cine va face decoratiunile de nunta?Buna,
Cu siguranta ca vom apela la o firma. Sun niste prieteni. Daca vreti sa le vizitati site-ul: http://www.magic-angels.ro/ Fac chestii dragute. Va pup
Re: Cine va face decoratiunile de nunta?Decoratiunile legate de florile pentru nunta ni le fac niste prieteni care se ocupa cu asa ceva.....adriana 0724127049, email adriana_gaiseanu@yahoo.com, cereti poze sau programati o intalnire.....
Re: Cine va face decoratiunile de nunta?Buna!
Daca sunteti din Craiova si vreti aranjamente florale pentru nunti(buchete mireasa/nasa/d-re de onoare,lumanari,cocarde,bratari,gaspouri,aranjamente pe suporti din fier forjat,arcade) sau diverse alte ocazii,apelati-ma cu incredere.Ofer preturi avantajoase si calitate.Pentru detalii si poze cu aranjamentele realizate,trimiteti un e-mail la avccraiova@yahoo.com
Re: Cine va face decoratiunile de nunta?Buna,
Daca aveti nevoie de o mana de ajutor pentru aranjamente va stau la dispozitie ma ocup de asa ceva iar preturile pe care le practic sunt foarte avantajoasa.Ma ocup de decarerea salii de restaurant si de buchetare si lumanari.Iar sotul meu se ocupa de partea foto (pentru el fotografia este o pasiune)Ma puteti contacta pe mail ioanamihai83@yahoo.com sau la tel 0766293941. Pup.
Re: Cine va face decoratiunile de nunta?pe cine pasioneaza sa isi faca singura aranjamentele pot ajuta cu niste ponturi, sau daca va strangeti mai multe putem face un curs rapid si intr-o zi sunteti beton.
detalii pe id simbolurileeternitatii...
Re: Cine va face decoratiunile de nunta?Salutare miresici
![]() A venit si randul meu ![]() Asa ca vom face si noi nunta anul urmator (2010) in iulie. Am inceput sa ma uit pentru firme de decoratiuni. Puteti sa ma ajutati cu ceva sugestii de firme ok care fac decoratiuni pt nunta in Arad? M-ar ajuta foarte mult... Merci frumos si Sarbatori Fericite!!!
Re: Cine va face decoratiunile de nunta?
Re: Cine va face decoratiunile de nunta?Eu am ales sa-mi organizeze nunta incepand de la cort si pana la decoratiuni cei de la www.bucatari.net. totul a iesit super si am fost foarte multumita . Am avut meniu free bar iar la meniul de mancare am avut 4 feluri . Toate serviciile de la A la Z m-au costat doar 220 Ron de persoana
AnteriorUrmătorul Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||