|
Voaleta
VoaletaPentru ziua cea mare as prefera o voaleta de tipul acesta. Voi ce parere aveti? Credeti ca se potriveste unei mirese sau preferati mai degraba voalul clasic. Ce ma sfatuiti? Help!
Re: VoaletaCred ca voalul clasic, accesorizat cu o coronita discreta este mult mai elegant si mai special decat aceasta voaleta. Nu uita ca voaletele pot fi purtate si la o inmormantare sau la ocazii sofisticate, insa voalul de mireasa este unic. Spor in toate sa ai!
Elena Gherasim
Re: VoaletaNu contrazic ce spui tu, dar mie si viitorului sot ni se pare mai eleganta aceasta varianta. Voalul clasic mi se pare un pic cam plictisitor. Voi ce spuneti?
Re: VoaletaTotusi parca voalul clasic are acel ceva special al lui, acea patina a timpului care ar face nunta mai romantica. Nu stiu, dar asta e parerea mea. Tu de ce preferi voaleta?
Re: VoaletaEu as prefera sa nu am nimic pe cap la nunta.
Re: VoaletaDe ce?
Re: VoaletaNu cred ca este o idee foarte inspirata fara nimic pe cap in ziua nuntii. Atunci de ce mai esti mireasa?
Re: VoaletaUitati aici mai multe exemple de voaluri de mireasa. Pe care l-ati prefera?