Rochita de la cununia civila
Re: Rochita de la cununia civilaSuperbe rochitele alese de voi, sper sa imi gasesc si eu una luna urmatoare, e luna cumparaturilor la noi
![]()
Re: Rochita de la cununia civilaeu am facut cununia si am avut o rochita frumoasa pe care mi-a cumparat-o sotul meu,fara sa stiu si mi-a placut enorm
Re: Rochita de la cununia civilaAm aici niste rochitze direct de pe Covorul Rosu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sunt ca un tiramisu
Am un blat dulce Insiropat cu cafea neagra
Re: Rochita de la cununia civilaCare dintre ele credeti ca ar fi potrivite pentru cununia civila?
![]() ![]() Sunt ca un tiramisu
Am un blat dulce Insiropat cu cafea neagra
Re: Rochita de la cununia civilaCred k prima rochita...celelalte sunt mai de seara...
Ajutati-ma sa-mi cresc plantatia de cafea, va rog:
http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-just_alinutzaa
Re: Rochita de la cununia civilao femeie care se casatoreste trebuie sa renunte la visul de a fi cu altul
Re: Rochita de la cununia civilaam si eu vreo doua modele..eu tot mi-am cautat sa cumpar si nu am gasit ce vreau ..
o femeie care se casatoreste trebuie sa renunte la visul de a fi cu altul
Re: Rochita de la cununia civilaRochiile pe care le-am gasit prin mall-uri sau prin magazine pentru starea civila, nu mi-au placut, sau nu stau bine pe mine.
![]() Mie imi place ceva in stilul pozelor pe care le-am atasat mai jos, din pacate.. inca imi caut o rochita. bine ca mai am timp pana la sfarsitul lui iulie. ![]() "Remember that a successful marriage depends on two things: (1) findig the right person and (2) being the right person."
Re: Rochita de la cununia civilasapt viitoare merg la proba....pt rochitele mele
![]() Ajutati-ma sa-mi cresc plantatia de cafea, va rog:
http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-just_alinutzaa
Re: Rochita de la cununia civilaIolanda
AnteriorUrmătorul Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||