Revelion
RevelionDoamnelor si domnisoarelor, vesnica intrebare a acestui sezon este: unde anume va petreceti noaptea de Revelion? Iar consecinta acestei intrebari este urmatoarea: v-ati hotarat cu ce va imbracati la Revelion? Va propun sa atasati fotografii cu rochiile pe care le-ati achizitionat sau doriti sa le achizitionati pentru petrecerea de Revelion. Pana atunci aruncati o privire si aici: http://www.karena.ro/moda_si_stil/rochi ... u_revelion
Re: RevelionBuna fetele,
Observ ca nu este populat acest topic, chiar daca este f interesant si ar trebuie dezvoltat. Eu am un mic site cu rochite foarte dragute si deja am pregatit o serie de articole cu rochii de revelion 2012 . Daca sunteti interesate va pot ajuta sa alegeti una si as vrea sa dezvoltam acest subiect. ![]() ![]() ![]()
Re: RevelionRochiile din magazinul Ionelei sunt foarte frumoase si se potrivesc perfect pentru un Revelion petrecut in Club. Pentru un revelion petrecut la un restaurant sau la o petrecere privata, o tinuta obligatorie eleganta poate necesita un efort mai mare de cautare a rochiei care sa te puna in valoare.