MODA 2009 IN MATERIE DE GENTI,SACULETI..
Pagina 1 din 2 | 1, 2
MODA 2009 IN MATERIE DE GENTI,SACULETI..PERSONAL CRED CA CEL MAI DRAGALAS ESTE SACULETUL DEASEMENEA FF PRACTIC SI L-AM ALES DIN ACELASI MATERIAL CA ROCHITA;
Re: MODA 2009 IN MATERIE DE GENTI,SACULETI..mie mi-ar placea ceva mai elegant, gen plic.
Re: MODA 2009 IN MATERIE DE GENTI,SACULETI..
Re: MODA 2009 IN MATERIE DE GENTI,SACULETI..Eu am renuntat la poseta. Imi ajunge buchetul, nu mai aveam maini si pentru poseta, desi multe sunt foarte foarte dragutze. Dar sunt micutze si oricum o sa vin cu ceva mai mare in care o sa-mi pun ce am nevoie, si las geanta respectiva in grija mamei eventual
![]() Iar la cununia civila mi-am luat poseta, dar am renuntat la buchet ![]() Ghinionul e ca m-am nascut printesa intr-o familie saraca...
![]()
Re: MODA 2009 IN MATERIE DE GENTI,SACULETI..si eu mi-am luat o poseta, un plic mai bine zis, l-am facut din acelasi material precum pantofii si oricum, e foarte probabil sa nu pot sa il port, numai de ala nu o sa-mi stea mintea, dar am zis sa il iau...cine stie
Re: MODA 2009 IN MATERIE DE GENTI,SACULETI..www.accesoriidenunta.ro uita-te si aici sunt foarte frumoase
Re: MODA 2009 IN MATERIE DE GENTI,SACULETI..sora mea si-a cumparat saculet pentru nunta, dar din pacate arata foarte urat cu un rimel, ruj, sau telefon in el...asa ca a renuntat la saculet si l-a lasat acasa. i-am tinut eu tot ce ii trebuia.cred ca posetutele gen plic sunt mai practice...eu oricum n-o sa-mi iau posetuta...
Re: MODA 2009 IN MATERIE DE GENTI,SACULETI..Eu consider ca poseta de mireasa este de nelipsit din accesoriile tale, poti sa tii in ea toate lucrurile de care ai nevoie in ziua nuntii: rujul, telefonul, portofelul sau cheile si chiar verighetele sa nu le uiti acasa.
![]() Următorul
Pagina 1 din 2 | 1, 2