Cerceii
CerceiiMi se pare interesant faptul ca nimeni nu a deschis acest subiect. Cerceii sunt iarasi un accesoriu greu de asortat si mai ales, fiind vorba de ziua nuntii, trebuie cu atat mai mult avut grija sa ii potrivim in functie de forma fetei, coafura, culoare si eventual celelalte bijuterii pe care le purtam sau aplicatiile pe rochie. De aceea va invit sa lecturam cu toatele un articol deosebit de interesant in acest sens http://www.karena.ro/accesorii/bijuteri ... _cerceilor . Enjoy! Astept parerile voastre si modelele de cercei preferate.
Re: CerceiiEu as prefera niste cercei rotunzi, desi sincera sa fiu nu prea s-ar potrivi cu forma fetei mele.
Re: CerceiiCei mai frumosi cercei de mireasa pe care i-am vazut au fost la nunta matusii mele, acum vreo 5 ani: erau in forma de struguri, dar ffff finuti. Pacat ca nu am o poza. V-ati fi indragostit sigur de ei. Bine, ea avea set de cercei, bratara si colier. Si a fost o mireasa superba. Si foarte frumoasa. Scuze, dar nu m-am putut abtine.
![]()
Re: CerceiiM-ai facut curioasa in legatura cu acei cercei:D