CE NU SE VEDE
Pagina 1 din 2 | 1, 2
CE NU SE VEDECea ce nu se vede e de multe ori mai important. Vreau sa vad cat sunteti de curajoase cand e vorba de lenjerie intima
![]() ![]() ![]() Sunt ca un tiramisu
Am un blat dulce Insiropat cu cafea neagra
Re: CE NU SE VEDEHm...aici ai dreptate nu toate miresele isi iau in ziua nuntii lenjeria intima de mireasa isi iau probabil ceva obisnuit....Eu mi-am cumparat de la jolidon set sutien(cu bretele transparente )+chilot (albe), jartiera si porjartiera(alba cu trandafiri albastri- se spune k cik tre sa ai ceva albastru pe tine in ziua nuntii) si dresu din SIR si cam atat ....cam atat cred eu ca trebuie ...dak mai e ceva lamuriti-ma voi ..pooop
![]()
Re: CE NU SE VEDEIn afara de underwears nu vad ce mi-ar mai trebui pe sub rochia de mireasa...
Ghinionul e ca m-am nascut printesa intr-o familie saraca...
![]()
Re: CE NU SE VEDECel putin o jartiera pe care sa ti-o dea jos mirele cu dintii daca nu in timpul petrecerii in dormitor; in prima noapte in calitate de sot
![]() Sunt ca un tiramisu
Re: CE NU SE VEDEeu intamplator cautam un sutien culoarea rochitei si am gasit un set: sutien, chilot, porjartiera si ciorapi aceeasi culoare si sunt f multumita. am dat 130 ron de la obor.
Re: CE NU SE VEDEEu mi-am cumparat de la jolidon set sutien,chilot , jartiera si porjartiera si mai trebui sa iau jarteluta dar am inteles ca trebui sa ai ceva imprumutat asa ca imi da nasa jarteluta pe care a avuto ea la nunta
![]()
Re: CE NU SE VEDEsi eu am sa port tot un set jolidon, au materialele foarte usoare si de calitate si stiu k nu o sa ma jeneze in nici un fel. Vizavi de culoarea albasta, am auzit si eu k trebuie sa se poarte ceva albastru dar la noi se poarta jarteaua miresei albastra.
Re: CE NU SE VEDE
Re: CE NU SE VEDESunt ca un tiramisu
Re: CE NU SE VEDEMai am aici ceva:
![]() ![]() [img][/img] Sunt ca un tiramisu
Am un blat dulce Insiropat cu cafea neagra Următorul
Pagina 1 din 2 | 1, 2