party
Pagina 1 din 2 | 1, 2
partyVoi faceti petrecere sau nu, eu cred ca o sa fac dar cu o saptamana inainte de nunta ca sa nu ma trezesc cu cearcane in ziua nuntii si cred ca o sa fie prezent si mirele
![]()
Re: partyclar un mic party inainte de nunta...
![]() Ajutati-ma sa-mi cresc plantatia de cafea, va rog:
http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-just_alinutzaa
Re: partyEu nu am avut si imi pare rau
![]() ![]() Sunt ca un tiramisu
Am un blat dulce Insiropat cu cafea neagra
Re: partyeu sunt casatorita civil de trei ani dar nunta o fac in august,pot sa fac si eu petrecere ,este valabil si ptr mine...
![]()
Re: partyeu voi face o petrecere in pijamale impreuna cu prietenele mele iat pe baieti ii trimitem la bere si mai tarziu sa vina sa ni se alature si ei si sa continuam petrecerea inpreuna pana dimineata.
![]() ![]()
Re: partytrebuie un mic party..intre gagici
![]()
Re: partyAjutati-ma sa-mi cresc plantatia de cafea, va rog:
http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-just_alinutzaa
Re: partyEu nu o sa dau nici un party inainte de nunta. Eu sunt din Constanta si nunta o facem in Braila. Acolo se tine o traditie al carei nume il uit mereu dar pentru mine este foarte incomod in primul rand pentru ca nu o sa vina nici o prietena sa stea pe cheltuiala ei la hotel ca sa dau eu party-ul si in afara de mama, sora, cumnata, mama soacra si nasa nu am pe cine sa chem din Braila. Dar pe mine nu ma deranjeaza Scap de o cheltuiala
![]()
Re: party"Remember that a successful marriage depends on two things: (1) findig the right person and (2) being the right person."
Re: partySi eu ma numar printre cele care au facut cununia civila fara petrecere cu fetele, si el fara baieti. Cel mai mult mi-ar fi placut o petrecere tematica improvizata, de ex. carnavalul animalelor sau pirati, hawaii, tigani, sau macar o petrecere in pijamale cu masti de argila
![]() Cine a avut sau va face astfel de petreceri, sa posteze muuulte poze pe aici sa dea si altora idei si sa ne amuzam impreuna. Următorul
Pagina 1 din 2 | 1, 2