Traditie sau moft?
Traditie sau moft?Este petrecerea burlacitelor o necesitate, o traditie, un moft sau un imprumut de la americani? Ce parere aveti?
Re: Traditie sau moft?eu inainte de cununia civila nu am avut nici o petrecere... cred ca nici inainte de nunta nu o sa am... doar cand or sa vina fetele la mine cu o seara inainte de nunta s ama ajute cu marturiile, o sa cinstim un pahar. si baietii la fel... cand vor face coroana din fata blocului. dar petrecere in adevaratul sens al cuvantului, nu. daca era inainte de civila, da... faceam,,, poate... dar acum... mi se pare ipocrizie... casatorita sunt deja... deci s`a dus cu burlacia... si nu ar avea chiar nici un farmec.
Re: Traditie sau moft?Totusi, inainte de cununia civila, v-ati gandit la posibilitatea unei astfel de petreceri?
Re: Traditie sau moft?sincer? nu... eram mult prea stresata sa rezolv cu rochia si cu petrecerea. au fost multe nopti nedormite si nu mi`a ars de o astfel de petrecere.
Re: Traditie sau moft?Te inteleg perfect, de aceea nici eu nu-mi doresc o astfel de petrecere. Nici nu sunt prea petrecareata din fire, ce-i drept:)
Re: Traditie sau moft?De ce nu fetelor? La urma urmelor ne vom pierde statutul de single ladies:D