AJUUTOORRR
AJUUTOORRRVreau sa organizez petrecerea burlacitelor pentru prietena mea cea mai buna. Ideea este ca nu am nicio idee. Nu stiu daca ar trebui sa aduc striperi sau nu. Sau sa fie ceva mai intim? Prietena mea este o persoana foarte sociabila si petrecareata, insa este exagerat de fidela. Nu se uita in alta parte decat la logodnicul ei, de aceea cred ca ideea cu striperii nu e foarte nimerita. Voi ce ma sfatuiti?
Re: AJUUTOORRRSi de ce striperii ar fi o idee rea? Pana la urma sunt pentru amuzament... Stiti voi: look, but don't touch.
Re: AJUUTOORRRAlte sugestii???
Re: AJUUTOORRRAi putea sugera prietenelor tale sa faceti un soi de petrecere a burlacitelor cu o tematica mai copilareasca. Interesati-va care a fost desenul animat preferat al miresei din copilarie si incercati sa va costumati corespunzator. Cumparati si pentru mireasa un costum de genul si puneti-va pe petrecut. Bineinteles de la petrecere nu ar putea lipsi personajul masculin principal, care trebuie neaparat sa fie un stripper dornic sa scpae de haine:D De Sailor Moon ce zceti? Ati putea sa-l aduceti pe Mascatul in frac.
![]()