Castiga o rochie de mireasa oferita de Decosta Design
Re: Castiga o rochie de mireasa oferita de Decosta Designculoarea te pune in evidenta. poate pentru unele mirese albul e ideal dar pentru altele orice culoare e potrivita. mie imi place foarte mult aceasta rochita.
Re: Castiga o rochie de mireasa oferita de Decosta Designparerea mea sincera este ca rochia cu modelul 1167 este absolut perfecta...chiar consider ca as arata perfect in ziua nuntii,as fi pur si simplu cea mai fericita mireasa(in octombrie
![]()
Re: Castiga o rochie de mireasa oferita de Decosta DesignAceasta este rochia pe care cred ca o viseaza orice mireasa,si combinata cu setul de bijuterii,cred ca este perfecta si sper sa o port in ziua cea m are.Multumesc pentru aceasta ocazie
Re: Castiga o rochie de mireasa oferita de Decosta DesignAceste modele pur si simplu iti iau ochii. Rochia e ceva de vis. Fiecare fata viseaza de mica sa imbrace rochia de mireasa. Ei bine, asta e rochia visata de mine!!!
Si bijuteriile sunt superbe! Prea multe comentarii ar fi de prisos. La ceva perfect nu ai ce comenta!
Re: Castiga o rochie de mireasa oferita de Decosta Design
Am ales aceasta rochita din momentul in care am hotarat sa ne casatorim.Este rochita la care am visat intotdeauna, pt mine este cea mai frumoasa si cea mai eleganta.Abia astept sa imbrac o astfel de rochita.In octombrie voi fi mireasa. Bijuteriile le-am ales datorita viitorul meu sot care este marinar si m-am gandit ca s-ar potrivi tare bine stelutele acestea de mare .
HELLO
Salut!:)Cred ca este o rochie ce ma reprezinta intr-un fel sau altul. Mereu mi-am dorit ceva simplu si delicat. Rochia ce am ales-o denota naturalete, inocenta si eleganta, iar dantela este superba!
Un alt motiv ce m-a determinat sa aleg aceasta rochie si sa particip la concurs a fost faptul ca inca nu imi permit sa achizitionez o rochie de mireasa de la firmele si magazinele cu renume. va pup! si abia astept rezultatul extragerii! ![]()
Re: Castiga o rochie de mireasa oferita de Decosta DesignEste rochia mea la care am visat de mica,sa o imbrac in ziua cind il voi face cel mai fericit pe printul meu.
Re: Castiga o rochie de mireasa oferita de Decosta DesignBijuteriile perfecte pentru mireasa perfecta
Re: Castiga o rochie de mireasa oferita de Decosta Designeste o rochie superba,croita impecabil si sunt convinsa ca ar sta bine pe mine
AnteriorUrmătorul Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||