- nimic nu exprima mai multa veselie si dorinta de fericire decat acest set de bijuterii care cu siguranta va adauga o licarire magica unei mirese care straluceste pasind spre altar...
- Vizualizat de 7200 ori
Castiga o rochie de mireasa oferita de Decosta Design
Re: Castiga o rochie de mireasa oferita de Decosta Design
Re: Castiga o rochie de mireasa oferita de Decosta DesignAceasta este rochia preferata dintre rochiile de pe site-ul Decosta pentru ca este rafinata, originala, cu o personalitate puternica, uluitoare, cu o broderie deosebita. As asorta la ea perle exclusiviste.
Re: Castiga o rochie de mireasa oferita de Decosta DesignMotivatia optiunii pentru aceasta combinatie intre modelul de rochie de mireasa atasat si setul de bijuterii alaturat se regaseste in faptul ca in iulie voi fi mireasa si imi doresc o astfel de tinuta...
Re: Castiga o rochie de mireasa oferita de Decosta DesignAceasta este rochia mea de vis. Imi doresc sa fie foarte rafinata si sa denota foarte multa eleganta. As asorta-o cu niste perle pentru a-mi completa personalitatea.
Re: Castiga o rochie de mireasa oferita de Decosta Design
Re: Castiga o rochie de mireasa oferita de Decosta Design![]() Nr. meu de telefon este 0742134669, pentru ca sa ma anuntati cand voi castiga. ![]()
Re: Castiga o rochie de mireasa oferita de Decosta Designce poate fi mai frumos decat sa te simti ca o regina in ziua nuntii tale. cu o astfel de rochie alaturi de aceste bijuterii trria alfa sigur senzatia este de a te simti in al 9 ulea cer.
Re: Castiga o rochie de mireasa oferita de Decosta Designideala combinatie imi place la nebunie ideea dvs de a combina rochita cu accesoriile.
Re: Castiga o rochie de mireasa oferita de Decosta Designrochita simpla dar deosebita prin croiala se potriveste perfect cu bijuteriile sofisticate dar elegante si rafinate.multumim ca ne dati ocazia sa participam la astfel de concursuri.
Re: Castiga o rochie de mireasa oferita de Decosta Designmi-ar placea o rochita la fel k aceasta, alaturi de bratara din setul alaturat. ideal.
AnteriorUrmătorul Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||