[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3878: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3210)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3880: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3210)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3881: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3210)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3882: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3210)
Forum Concurs AIRE Barcelona | Karena.ro
Înregistrare   •  Am uitat parola   •  Ajutor

Concurs AIRE Barcelona

admin
Site Admin

Data nunţii: -
Judeţ: -
Rochia mea: -
Restaurant: -
Vizualizare profil

Concurs AIRE Barcelona

Mesajde admin » 06/11/2009 10:16 am

Castiga o rochie de mireasa, o sedinta foto profesionala si carduri cu reduceri de la AIRE Barcelona!

Din motive care tin de securitatea votarii, rezultatele votului nu a fost unul corect si am decis sa intrerupem concursul si sa il reluam de la zero incepand cu data de 12.12.2009 ora 0.

Astfel, noua runda de votare se va desfasura in perioada 12.12.2009 - 14.12.2009, ultimul vot va putea fi inregistrat la ora 23 si 59 minute.

Castigatoarea concursului va fi persoana care va strange cel mai mare numar de voturi.

Regulamentul concursului:

1. Fiecare persoana are dreptul la un singur vot.
2. Ne rezervam dreptul de a sterge voturile pe care le consideram incorecte. Inainte de a face acest lucru vom instiinta in scris (pe e-mail) persoana careia urmeaza sa i se stearga voturile.
3. Daca in momentul inchiderii votului 2 sau mai multe persoane sunt la egalitate, castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti dintre cei care s-au aflat la egalitate.

Rugam participantii la concurs sa nu incerce sa voteze de mai multe ori pentru ca nu aduc nici un beneficiu nici uneia dintre participante.

Ne dorim ca premiul sa fie castigat corect!

S-au stabilit finalistele concursului!!!!!!!!!

Acestea sunt:

1. ioanac - Ilfov
2. alinapopescu16 - Bucuresti;
3. lanny25 - Arges;
4. yoyolina25 -Bucuresti;
5. elenap – Bucuresti;
6. adela_bugheanu – Bucuresti;
7. allina23 – Arges;
8. lion_alexa – Bucuresti;
9. kchina49 - Sibiu;
10. alisor - Bucuresti

Finalistele concursului vor fi anuntate si pe e-mail ca s-au calificat pentru partea a doua a concursului. In cazul in care nu isi vor confirma prezenta cel tarziu pe data de 30.11.2009, orele 10 la magazinul AIRE BARCELONA (pe data de 01.12.2009), vor fi alese alte persoane care sa le inlocuiasca.

Felicitari tuturor participantelor!

Ti-ai imaginat inca de mica ziua in care vei fi mireasa? In vise totul este perfect iar acum acestea pot deveni realitate. Participa la concursul nostru si vei avea sansa sa castigi premiul cel mare, o rochie asa cum ti-ai dorit si o sedinta foto profesionala care sa surprinda, in imagini visul tau, acela de a fi o mireasa perfecta!

Concursul se va desfasura in 2 etape:
- Prima etapa se va desfasura in perioada: 06.11.2009 si 27.11.2009
- Cea de-a doua etapa se va desfasura in perioada: 03.12.2009 si 12.12.2009

Ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs?
1. Intra pe site-ul si alegi-ti modelul de rochie care iti place cel mai mult (vezi ca pe fiecare poza, in coltul din dreapta – jos se gaseste numele modelului de rochie).
2. Intra apoi pe , raspunde la topicul cu concursul si posteaza numele sau fotografia cu rochia aleasa si povesteste-ne cum iti imaginezi ca vei arata in ziua nuntii, ce machiaj vei avea si ce coafura.

Prima parte a concursului se va incheia pe data de 27.11.2009, orele 24. Atunci vor fi alese 10 finaliste. Numele acestora vor fi publicate atat pe forum, in subiectul deschis concursului, cat si pe site-ul Karena.ro, intr-un articol special. Finalistele vor fi alese de catre “AIRE Barcelona”. Acestea vor fi invitate pe data de 01.12.2009 la magazinul AIRE Barcelona unde vor fi machiate si coafate in stilul descris de ele pe site. Tot atunci vor putea proba rochii de mireasa pentru ca in final sa aiba parte de o sedinta foto profesionala.

Pe data de 02.12.2009 va incepe pe situl Karena a doua parte a concursului.

Acesta se va desfasura astfel:
Pe data de 03.12.2009, pe site-ul Karena.ro vor fi postate cate 2 poze cu fiecare dintre finalistele de la sedinta foto, iar acestea vor putea fi votate de catre vizitatorii sitului Karena. Cine obtine cele mai multe voturi va castiga concursul si implicit rochia de mireasa dorita!
Cea de-a doua etapa a concursului se va incheia pe data de 12.12.2009 la ora 24, iar pe data de 13.12.2009 va fi anuntata marea castigatoare care isi va putea lua acasa rochia mult visata. Pe data de 14.12.2009 ea se va putea prezenta la magazin sa-si ridice premiul.

Premiile:
- O rochie de mireasa la alegere oferita de AIRE Barcelona*
- 9 carduri de discount – cate un card pentru fiecare din cele 10 finaliste, mai putin castigatoarea concursului
*castigatoarea va putea sa isi aleaga orice rochie de mireasa care exista pe stoc in magazin, iar daca modelul nu exista pe stoc, acesta poate fi adus pe comanda.

Regulamentul concursului:
1. Concursul de adreseaza in exclusivitate femeilor necasatorite
2. Fiecare participanta va trebui sa mentioneze ce tip de rochie, machiaj si coafura isi doreste sa aiba in ziua nuntii (daca unul din aceste 3 lucruri nu este precizat, nu va fi aleasa pentru urmatoarea faza a concursului)
3. Stabilirea finalistelor se va face de catre reprezentantii magazinului AIRE Barcelona.
4. Dupa ce se aleg cele 10 finaliste, acestea vor fi contactate atat prin e-mail imediat dupa publicarea rezultatelor – daca nu vor putea fi contactate in decursul a 24 de ore ele vor pierde dreptul de a merge mai departe si vor fi alese alte finaliste. De asemenea, finalistele vor trebui sa confirme prezenta pe data de 01.12.2009 la magazinul AIRE Barcelona.
5. In etapa a doua a concursului finalistele vor trebui sa stranga cat mai multe voturi pentru a castiga concursul.

Mult succes! :D

alina

Data nunţii: 13/06/2009
Judeţ: BUCURESTI
Rochia mea: decosta
Restaurant: pietroasele, buzau
Vizualizare profil

Re: Concurs AIRE Barcelona

Mesajde alina » 06/11/2009 11:02 am

ce tare !!!!!

din pacate deja am fost mireasa, insa concursul mi se pare f interesant, mai ales ca fetele vor fi tratate ca niste printese :)

super, succes tuturor !

Izabela23

Vizualizare profil

Mesajde Izabela23 » 06/11/2009 12:13 pm

Modelul de rochie preferat este http://www.airebarcelona.ro/. Designul este unul inedit, elegant si modern in acelasi timp. Machiajul ar fi unul discret, care sa puna in valoare si mai mult eleganta rochiei, iar parul l-as face bucle stranse la spate si lasate pe spate deoarece ma avantajeaza mult acest gen de coafura.
Rochia de mireasa este atractia principala a miresei, asa ca un machiaj incarcat si o coafura sofisticata nu ar face altceva decat sa puna in umbra frumusetea ei.
Ataşamente
rochia de mireasa.JPG
Rochia de mireasa

divvina

Judeţ: Tulcea
Vizualizare profil

Mesajde divvina » 06/11/2009 12:17 pm

Fiind extrem de eleganta , aleg rochia Betania , care ma face sa visez la o nunta pe masura. La nunta nu mi-as face celebrul coc, mi-ar placea sa am parul desfacut , fiind lung si cret.. Bineinteles doar stilizat. Pentru machiaj m-am gandit la nuante de gri-bleu ochii mei fiind caprui.

scumpyk22

Data nunţii: 28/08/2010
Judeţ: Galati
Rochia mea: aire barcelona - bruma
Restaurant: stilexpert
Vizualizare profil

Mesajde scumpyk22 » 06/11/2009 12:34 pm

imi place foarte mult modelul "Bruma".Este exact ce imi doresc,foarte mare si cu un pic de trena. O singura data ma marit si vreau sa arat ca o printesa....Cum o sa ma aranjez? Pai avand parul destul de lung,o sa il fac bucle,machiajul vreau sa fie ceva simplu,aproape de natural....Ziua nuntii mele vreau sa fie unica si de neuitat.....

sizinuca

Data nunţii: 09/10/2010
Judeţ: Constanta
Vizualizare profil

Mesajde sizinuca » 06/11/2009 12:35 pm

imi place foarte mult modelul bronte. coafura mi-as dori stil coc, ca ma avantajeaza parul prins...sper sa creasca pana atunci. la machiaj m-am gandit la nunate de roz combinate cu mov...am incercat combinatia si mi se pare foarte reusita. :)

injerryca

Vizualizare profil

Mesajde injerryca » 06/11/2009 12:38 pm

Imi doresc o nunta in aer liber, deci cea mai potrivita mise pare rochia Bohemia. este naturala, tinereasca si lejera. Coafura va fi la fel ca si rochia, in onduleuri lejere, bine definite, stralucitoare, care sa pice frumos pe umeri. Machiajul va completa naturaletea tinutei prin simplitate aparenta, obtinuta insa prin tehnici desavarsite. Un machiaj proaspat, subtil, romantic, in culori naturale, care sa scoata in evidenta verdele irisului si albul rochiei.

csilvia2002

Data nunţii: 04/09/2010
Judeţ: Teleorman
Rochia mea: aire barcelona - brisa
Restaurant: hotel suprem olanesti
Vizualizare profil

Mesajde csilvia2002 » 06/11/2009 12:38 pm

Ce ma bucur ca s-a deschis si un astfel de concurs :D :D cred ca astfel imi pot lua rochia mult dorita. Am fost foarte placuta surprinsa sa vad intr-unul dintre newsletter-urile primite de la Karena un nou site cu rochii de mireasa si chiar vroiam sa imi fac o programare sa vad ce gasesc pe-acolo si ce model de rochie mi-ar prinde bine. Foarte mult imi place modelul Brisa, mi se pare foarte romantic si pare putin vintage si imi da posibilitatea sa nu imi pun bijuterii nefiind adepta lor, decat niste cercei micuti si bineinteles verigheta ;) . Machiajul pe care l-aas vrea este unul nu foarte sofisticat - cat mai natural, si mi-ar placea sa ma programez la Miki Puran iar coafura - deja am vorbit cu coafeza mea si i-am facut program chit ca mai e mult pana atunci si mi-ar placea sa fie un pony tale care cred ca s-ar potrivi foarte bine la rochie.
Sper ca va place modelul meu de rochie ;)
Ataşamente
poza mireasa brisa.jpg

cristina4u21

Data nunţii: 31/07/2010
Restaurant: onesti, hotel trotus
Vizualizare profil

Mesajde cristina4u21 » 06/11/2009 12:38 pm

Buna fetelor. Imi place mult acest concurs intrucat te face sa te simti ca o adevarata printesa. Imi place foarte mult modelul Bronte, intrucat mi se pare un model foarte elegant care mi-ar pune f bine trasaturile in evidenta. As alege un machiaj destul de simplu, in nunate deschise . Deoarece am parul lung , prefer sa il am desprins, in bucle mai mari, dar prins oarecum pe o parte, si poate chiar si un accesoriu care sa ii ofere un plus de eleganta. Le doresc mult succes participantelor si sper sa se simta intradevar ca niste printese adevarate. Multi pupici

simo_cirmis

Vizualizare profil

Mesajde simo_cirmis » 06/11/2009 12:39 pm

Rochia pe care am ales-o se numeste Belen. Este rochia care ma avantajeaza cel mai mult si,in acelasi timp, este foarte delicata si transmite puritate si rafinament. coafura ar trebui sa fie una lejeara, cu parul lasat pe spate, cu suvite usor ondulate, prins doar pe alocuri cu mici flori naturale. machiajul va fi unul natural, fondul de ten creand efectul de portelan, blushul va pune in valoare forma pometilor si va improspata machiajul. accentul se va pune pe buze care vor fi rujate intr-o nuanta naturala dar cu gloss, iar ochii se vor machia intro nuanta neutra.

Următorul