Onyx Spa: Esti pregatita sa arati perfect in ziua nuntii?
Re: Onyx Spa: Esti pregatita sa arati perfect in ziua nuntii?buna eu am nunta pe 7 noiembrie iar aceasta oportunitate ar pica la fix acum totul de pinde de noroc. foarte mult ma incanta sedinta de detoxifiere si cea de electrostimulare dar nu ar strica si altceva eu sunt usor de multumit daca este rasfat in timpul sedintei.
Re: Onyx Spa: Esti pregatita sa arati perfect in ziua nuntii?sanatatea este foarte importanta si cred ca detoxifierea e primul lucru cu care ar trebui sa incepem ,sa scapam de toxine,apoi celulita care e si ea o boala,la sfarsit relaxarea.Sunt super pregatita sa arat bine la nunta,sa fiu o printesa sanatoasa si frumusica foc.pupici
Re: Onyx Spa: Esti pregatita sa arati perfect in ziua nuntii?La cate pregatiri facem, si cate alergaturi cred ca suntem, toate viitoarele miresici, pregatite sa aratam perfect in ziua cea mare. Un rasfat pentru corp si minte este tot ce avem nevoie si acest pachet de infrumusetare vine atunci cand ai mai mare nevoie de incurajare. Sa fie cu noroc si sa faca 6 miresici f fericite.
![]() ![]() ![]()
Re: Onyx Spa: Esti pregatita sa arati perfect in ziua nuntii?buna,
eu vreau un vacuum si un masaj de relaxare dupa! cu asta ma rasfat si acum ![]() va pup!
Re: Onyx Spa: Esti pregatita sa arati perfect in ziua nuntii?absolut slim,cred ca e un tratament ok,pt a arata mai bine si pt a te simti la fel pt ziua cea mare
![]()
Re: Onyx Spa: Esti pregatita sa arati perfect in ziua nuntii?Eu imi doresc ca pana in ziua nunti sa reusesc sa slabesc in jur de 10 Kg stiu ca este cam mult dar cred ca voi reusi. Cred ca cea mai eficienta metoda in afara de sport fara de care nu are rost sa te apuci de vro metoda de slabit este masajul si tratamentele anticelulitice .
Bafta tuturor!!
Re: Onyx Spa: Esti pregatita sa arati perfect in ziua nuntii?Buna ziua,
Cel mai bun tratament dupa parerea mea este detoxifierea, pentru a putea fi cat mai "pura" in ziua nuntii, din toate punctele de vedere, fizic si spiritual. Multumesc
Re: Onyx Spa: Esti pregatita sa arati perfect in ziua nuntii?![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Re: Onyx Spa: Esti pregatita sa arati perfect in ziua nuntii?Pentru ca merit....TOATE MERITAM....
Anterior Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||