eu fac sala si am mai slabit dar sincer e un chin. insa nasa mea ia patile de slabit si a dat intr-o luna 7 kg
mai bine ca mine eu am dat 3 kg in 2 luni de sala
asa ca poate o sa incerc si eu pastilele alea.
slabire?
Pagina 2 din 2 | 1, 2
Re: slabire?eu fac sala si am mai slabit dar sincer e un chin. insa nasa mea ia patile de slabit si a dat intr-o luna 7 kg
mai bine ca mine eu am dat 3 kg in 2 luni de sala asa ca poate o sa incerc si eu pastilele alea.
Re: slabire?Eu am inceput de ceva timp sa practic Kangoo Jumps si rezultatele sunt vizible. Efortul e mult mai intens decat la aerobic si te simti super cand sari.
Merita sa incercati si voi.
Re: slabire?Buna,
recomand cu incredere orele de fitness boot camp - Acest tip de antrenament este inspirat din antrenamentele marinei americane (cat de bine si ce atletici arata militarii lor ![]() Acum nu te gandi ca vii la ora si esti ca si in armata ![]() omului obisnuit, care are foarte putin timp pentru miscare, si astfel, intr-o ora munceste toti muschii, pe variatii de intensitate: de ex miscari lente, contractii alternat cu cardio, si se fac multe circuite. Succese maxime!
Re: slabire?
Re: slabire?
Re: slabire?Fetelor, pastilele sunt otrava, nu faceti asta caci eu am ajuns la spital din cauza lor.
O dieta sanatoasa, fara prajeli, grasimi si zahar + cosmetice profesionale care ajuta procesul de slabire sunt cea mai buna reteta. Eu am folosit si pot recomanda din toata inima Ecovital - crema anticelulitica termoactiva si tot de la Ecovital crema pentru slabire cu alge si uleiuri esentiale. Le comand de la profesionalcosmetics.ro si sunt foarte eficiente in plus imi ajung 2-3 luni fiindca au recipiente de 500 ml! ![]()
Re: slabire?Cred ca inainte de nunta, cu cel putin jumatate de an, voi folosi toate metodele posibile de slabire: cura, masaj, sala, etc. Macar in ziua nuntii sa stralucesc
![]() Anterior
Pagina 2 din 2 | 1, 2