slabire?
Pagina 1 din 2 | 1, 2
slabire?Neee oricum am auzit ca slabesti pe masura ce se apropie nunta, poate mai repede mentinere.
Re: slabire?La ce stresata sunt cu licenta si apoi cu nunta sigur o sa mai slabesc cateva kg..eu am 49acuma....
Ajutati-ma sa-mi cresc plantatia de cafea, va rog:
http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-just_alinutzaa
Re: slabire?Si ce inaltime ai?
Re: slabire?eu mi-am propus sa tin cura de slabire...sa mananc numai fierturi...oua fierte, cartofi fierti...plus legume proaspete si fructe...am 55 kg si sper sa ajung curand la 50...va mai tin la curent
poate o sa slabesc si din cauza BAC-ului pe care trebuie sa-l dau...probabil sunt cea mai tanara miresica dintre voi...am abia 18 ani ![]()
Re: slabire?eu mai am o luna pana la nunta....si din cauza stresului...am impresia ca mananc mai mult si nu prea slabesc....
![]() am impresia (poate ca e doar o impresia ![]() sper sa se vada pana la nunta...mai ales ca imediat dupa nunta plecam in luna de miere in grecia si vreau sa arata bine in poze ![]()
Re: slabire?eu am 50 kg la 1,67m si sincera sa fiu mai bine vine rochia de mireasa cand ai ceva kg in plus vrea 5-6,eu a trebuit sa-mi cumpar sutien cu silicon ca nu am deloc decolteu la rochie si nu vine bine.
Re: slabire?Si eu ma tot chinui sa slabesc dar nu prea reusesc din cauza stresului. Am 1.59 si 52 de kg. Ar trebui sa am cam 47 de kg. Sper totusi sa reusesc sa slabesc. Azi am fost la aerobic si apoi am venit acasa si am mancat biscuiti.
Bafta fetelor
Re: slabire?aoleu paula sper ca nu vrei sa te ia vantul pe sus de pe strada vezi ca sunt si pe net calculatoare pt greutate iar greutatea ta este normala
Re: slabire?Ajutati-ma sa-mi cresc plantatia de cafea, va rog:
http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-just_alinutzaa
Re: slabire?Voi vreti sa fiti perfecte?N-ati auzit ca nu exixta asa ceva?Nici vedetele nu sunt cum le vedem noi!Eu am 55 kg,insa am nascut acum 9 luni si am alaptat,iar in aceasta perioada doctora mi-a interzis dieta,dar sunt multumita de mine.Oricum sotului meu nu i-ar placea sa mai slabesc.
Următorul
Pagina 1 din 2 | 1, 2