Buna fetelor! Cateva idei pentru a slabi cat mai repede? Ce parere aveti despre pastilele de slabit? Ati incercat? A incercat cineva Slim Duo Forte?
Multumesc!
Vreau sa slabesc urgent!!!
Vreau sa slabesc urgent!!!Buna fetelor! Cateva idei pentru a slabi cat mai repede? Ce parere aveti despre pastilele de slabit? Ati incercat? A incercat cineva Slim Duo Forte?
Multumesc!
Re: Vreau sa slabesc urgent!!!Buna! incearca dieta Dukan. este foarte eficienta. Este cam restrictiva dar eficienta. Si eu sunt o impatimita a curelor de slabire dar asta e singura care a avut efect. Am slabit 5 kg in 3 sapt. Intra pe DietaDukan.ro si ai acolo planul de slabit cat si retete. Cat despre pastile te-as sfatui sa nu incerci...eu am facut "prostia" si am luat "Capsula se slabit" asa se numesc si pe langa faptul ca nam slabit 1 gram, mi-a venit si rau...era sa cad jos din picioare..eram si la sevici, tremuram toata. Acum depinde de organism, cunosc persoane care au slabit cu ele, dar la mine nu au avut efect. Bafta! Sper ca ti-am fost de ajutor.