V-ati gandit la machiaj??Acasa sau unul profesional??
Re: V-ati gandit la machiaj??Acasa sau unul profesional??Ei bine, am uitat sa va tin la curent, am facut si proba de machiaj la Suzana Visan cum v-am spus ca aveam de gand. Foarte frumos, mi-a placut tareeeee mult, m-am simtit ca o diva mai ales ca m-am dus la nunta unui coleg in ziua aceea, toata lumea m-a complimentat. Mi-a aplicat si gene false si mi-a stilizat si sprancenele, nici nu stiam ca sunt atat de importante si pot schimba asa de mult. Pe mine ma costa 250 ron machiajul, vine si acasa, foarte profi tipa.
Re: V-ati gandit la machiaj??Acasa sau unul profesional??In mod sigur un machiaj profesional.
Re: V-ati gandit la machiaj??Acasa sau unul profesional??Eu aleg machiaj profesional,am gasit o tipa super care are produse Malu Wilz si vine la domiciliu in ziua nuntii.O prietena de-a mea a fost machiata de ea in ziua nuntii si i-a tinut machiajul pana spre dimineata.
Pentru fetele din Pitesti .....va recomand.
Re: V-ati gandit la machiaj??Acasa sau unul profesional??Nu vine si la Iasi?:D
Re: V-ati gandit la machiaj??Acasa sau unul profesional??
Re: V-ati gandit la machiaj??Acasa sau unul profesional??Esti norocoasa Izza. Ma bucur pentru tine. Si traditionalul casa de piatra! Ce machiaj vei alege pentru ziua cea mare? Ma refer la culori in mod special.
Re: V-ati gandit la machiaj??Acasa sau unul profesional??
Re: V-ati gandit la machiaj??Acasa sau unul profesional??Ma gandesc ca ai facut o alegere foarte buna:) Un machiaj simplu dimineata si unul cu ochii bine conturati. Sa inteleg ca cel de seara va fi un smoky eyes?
Re: V-ati gandit la machiaj??Acasa sau unul profesional??Da,pentru seara un machiaj smoky eyes,ma gandesc ca rujul se mai sterge dar fardurile pe pleoape rezista mai mult.
Re: V-ati gandit la machiaj??Acasa sau unul profesional??Voiam sa iti dau o sugestie, daca nu te superi. La smoky eyes culorile fardului de pleoape vor fi deosebit de intense, iar pentru buze ti-as recomanda sa le lasi nude. Un luciu de buze de culoarea buzelor ar fi perfect. L-ai putea avea la tine in gentuta si din cand in cand poti da fuga la baie sa reimprospatezi buzicile.
AnteriorUrmătorul Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||