Aici gasiti machiajele ei pentru mirese:
E un make-up artisit cu experienta, foarte draguta si preturile sunt decente

Multa bafta!
V-ati gandit la machiaj??Acasa sau unul profesional??
Re: V-ati gandit la machiaj??Acasa sau unul profesional??Eu o recomand cu mare caldura pe Diana Ionescu!
Aici gasiti machiajele ei pentru mirese: E un make-up artisit cu experienta, foarte draguta si preturile sunt decente ![]() Multa bafta!
Re: V-ati gandit la machiaj??Acasa sau unul profesional??Ar trebui sa mai cauti. Preturile nu sunt peste tot atat de piperate. Eu am fost la salonul de infrumusetare Why Not si mi-au facut un mahiaj profesional de care am fost foarte incantata. Ai putea sa te interesezi. Why Not este unul din salonul pe care ti-l recomand. Nu ai nimic de pierdut. Merita ca macar atunci sa fim frumoase si rasfatate.
![]()
Re: V-ati gandit la machiaj??Acasa sau unul profesional??Pe mine m-a machiat Catalina Coroiu la nunta mea in vara, si am fost extrem de multumita de cum m-a facut si cat de bine a rezistat pana dimineata. Ma temeam foarte tare ca o sa imi curga machiajul pe fata, pt ca atunci cand sunt stresata transpir excesiv, iar in ziua nunti am fost maxim de emotionata. Dar slava domnului nu am avut nici o problema cu fata, pt ca mi-a folosit niste produse care imi inhibau secretia de transpiratie, asta da secret de profesionist. Prin saloane nu ai sa gasesti vreodata genul asta de produse si cosmeticiene capabile sa iti rezolve orice fel de probleme si sa mai arati si bine. Parerea mea e ca de aici vine diferenta de pret intre machiajul de cosmetica si cel facut de profesioniste cu produse profesionale, din faptul ca sti sigur ca iti rezista machiajul toata ziua, indiferent cat de cald este, se vede foarte bine in poze si se pricep cel mai bine sa iti faca exact ce ti se potriveste ca fizionomie si personalitate. Cred ca cadoul de nunta pentru sora mea care se casatoreste anul asta, va fi machiajul Catalinei.
![]()
Re: V-ati gandit la machiaj??Acasa sau unul profesional??Pe mine o sa ma machieze Catalina in septembrie, cand nu o sa fie atat de cald, sper eu, cu toate ca sunt sigura ca rezolva ea orice problema aparuta, asa ca nu-mi fac griji
![]()
Re: V-ati gandit la machiaj??Acasa sau unul profesional??Bunaaaa,
Eu pentru nunta mea care a fost de curand,in august,am optat pentru un machiaj profesional ![]() Nu am regretat deloc! Intradevar sunt si locuri unde preturile sunt foarte piperate dar daca stii unde sa cauti gasesti si mai ok. Eu de exemplu,ajutata de catre o prietena din copilarie,am gasit aceasta platforma https://www.boogit.ro/s/style-makeup unde poti sa staaaai si sa sortezi si sa vezi preturi ca sa le poti compara!! Sper sa va fie si voua de ajutor ![]() Anterior Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
|
||||||||||||||||||||||||||