Coafuri miresici
Re: Coafuri miresicipozeeeeeeeeee
Re: Coafuri miresicipozeeeeeeeeee
Re: Coafuri miresicipozeeeeeeee
De ce tot timpul cocuri?ceea ce eu nu am reusit sa inteleg pana acum de ce coafura de nunta inseamna neaparat coc?peste tot vad numai modele de cocuri,foarte putine modele cu parul lasat liber
mie de ex nu imi sta bine cu coc am fata mica si daca mi-as face coc as arata oribil chiar nu exista mai multe modele de coafuri cu parul lasat liber? si plus ca cocul mi se pare mie dar s-a demodat de mult
Re: Coafuri miresiciEu am intrebat la un salon si...190 lei, sa mai caut, gasesc mai ieftin? As vrea parul un pic strans, bucle in sus cu suvite lasate
Re: Coafuri miresicimajoritatea sunt coc deoarece se aranjeaza mai usor voalul
Re: Coafuri miresiciSapt asta merg si eu la un salon, sa ma vada tipa de acolo, de fapt sa-mi vada parul , sa vdm ce coafura m-ar avantaja...si sa-mi fac programare de pe acuma k se pare k asa trb k altfel raman pe dinafara
![]() Ajutati-ma sa-mi cresc plantatia de cafea, va rog:
http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-just_alinutzaa
Re: Coafuri miresici
Re: Coafuri miresicieu mai am luni bune la dispozitie pana la marele eveniment ,incep totusi sa ma pregatesc din timp ...vreau sa fiu sigura ca ce-mi aleg (rochia,coafura,machiaj,etc)e ceea ce mi-am dorit si ce ma caracterizeaza!
![]()
Re: Coafuri miresicinu sunt adepta sarmalelor , carliontilor si a cocurilor in varful capului...
AnteriorUrmătorul Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||