Coafuri miresici
Re: Coafuri miresiciimi plac coafurile cu volum , cu onduleuri finute ..
Re: Coafuri miresiciFetelo, ati atasat niste poze superbe.
Eu am avut cununia anul trecut si abia anul acesta facem si nunta. La cununie, mi-am pus flori naturale in par (florile din buchet-trandafiri albi si eustoma mov). Am avut succes cu florile naturale in par. Si ma gandeam sa imi dau jos voalul din cap la nunta si sa imi pun tot flori naturale din buchet, respectiv trandafiri albi si eustoma alba. Am vrut sa atasez o poza dar nu am reusit
Re: Coafuri miresicisunt stilate si frumoase aceste coafuri....dar...unele parca nu prea sunt de varsta noastra... sunt prea de "doamne"...ar merge mai bine la nasa zic eu....cu toate ca si mie imi plac la nebunie...
ce ziceti?
Re: Coafuri miresiciSunt ca un tiramisu
Am un blat dulce Insiropat cu cafea neagra
Re: Coafuri miresiciFrumoase coafuri .....imi plac tare mult updos-urile!!
![]() ![]() ![]() ![]() Tu ti-ai ales vreunul??? Iti urez numai bine :*
Re: Coafuri miresici
Re: Coafuri miresicisalutare...mi-am facut proba la coafura de nunta... din pacate nu e cum mi-as dori (adica desfacut si zburlit)..pt ca am parul f moale si nu mi-ar rezista pana la sfarsitul nuntii...asa ca am ales o freza mai compacta..sper sa va placa!
![]()
INVITATIEAvem placerea de a va invita in showroom-ul nostru pentru a va prezenta ofertele noastre promotionale la extensii, peruci si aparate de epilat profesionale cu ceara!!!
Preturile sunt incredibil de mici! Calitatea este exceptionala!!! Nu uitati promotii in Str Finlanda nr 14, zona Dorobanti. Programati-va la 0766556172 sau 0721855808 pentru a putea beneficia de toata atentia noastra!!!
Re: Coafuri miresiciasta mi se pare f romantica
![]()
Re: Coafuri miresiciplaiasu
AnteriorUrmătorul Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||