superstitii-ce luam in seama si ce nu
Re: superstitii-ce luam in seama si ce nuDe acord Maitresse. Foarte bine ca ati facut cum ati simtit voi si nu v-ati luat dupa superstitii. Eu vad astfel de lucruri stupide si pe alocuri amuzante, in niciun caz demne de luat in seama.
Re: superstitii-ce luam in seama si ce nuexact. mi s`a parut ciudat sa stau 1 an, casatorita fiind, fara verigheta. si nu le purtam pt a arata celor din jur faptul ca suntem casatoriti (lauda) ci pur si simplu din respect unul fata de celalalt... dragoste nemarginita.
![]()
Re: superstitii-ce luam in seama si ce nuCele mai frumoase cuvinte, cele ale preotului. Importante sunt atasamentul mirilor si faptul ca ei vor sa fie binecuvantati de Dumnezeu. Superstitiile mie mi se par subiect de bancuri:D
Re: superstitii-ce luam in seama si ce nucorect!!! :d
Re: superstitii-ce luam in seama si ce nuApropo de bancuri: Doi nuntasi la masa. Unul catre celelalt:
- Asta e cea mai hidoasa mireasa pe care am vazut-o la o nunta! Celalalt raspunde sec: - E fata mea! - Vai, ma scuzati, nu am stiut ca sunteti tatal fetei, spuse primul. - Nu sunt tatal, sunt mama! ![]() Anterior Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori |
|
||||||||||||||||||||||||||