Cununia civila in aceeasi zi cu cea religioasa??
Re: Cununia civila in aceeasi zi cu cea religioasa??Ce frumos. Felicitari Maitresse si casa de piatra! Imi dai niste idei de surprize?
Re: Cununia civila in aceeasi zi cu cea religioasa??surprize? de exemplu un calendar personalizat facut de manuta ta, cu pozele voastre
- o prajiturica facuta de mine (mai ales ca sunt incepatoare in ale gatitului) - o cina romantica, cu lumanari si cu tot ce trebuie poate nu o sa ti se para cine stie ce... dar la noi se apreciaza foarte mult... de exemplu, a avut masa de Craciun la serviciu si sefu i`a serivit cu pizza... sotul meu a mancat doar doua felii de pizza si restu mi`a adus mie. e un gest frumos care m`a impresionat. sau cand imi aduce o floare si face ochii aia albastrii de mielusel si imi zice ca ma iubeste... sau cand imi pastreaza si o bucatica de ciocolata (ca isi mai cumpara pe traseu). sau de Mos Nicolae cand pe langa cadou mi`a lasat si o scrisorica care pur si simplu m`a induiosat.
Re: Cununia civila in aceeasi zi cu cea religioasa??Ce poveste frumoasa de iubire intre voi doi. Ideea cu calendarul personalizat am pus-o in aplicare. M-am si apucat de el.
![]()
Re: Cununia civila in aceeasi zi cu cea religioasa??foarte bine. ne anunti cum a iesit si ce impresie a avut iubitul tau.
![]()
Re: Cununia civila in aceeasi zi cu cea religioasa??noi traim o frumoasa poveste de iubire. desi poate unii considera toate chestiile astea mizilicuri... noi suntem foarte fericiti... nu suntem materialisti si sincer, pe mine ma incanta mai tare o floare (poate sa fie si "furata" dintr-o gradina din fata blocului) decat un buchet impresionant de crini la 2 milioane.
Re: Cununia civila in aceeasi zi cu cea religioasa??Maitresse sunt in asentiment cu tine sa stii. Din punctul meu de vedere poate sa-mi ofere si diamante ca nu conteaza, din moment ce nu tine la mine cu adevarat sau acest dar ar fi doar de ochii lumii. Prefer si eu tot o floare, si furata dintr-o gradina cum spui tu, daca e oferita cu dragoste.
Anterior Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori |
|
||||||||||||||||||||||||||||||