Cununia civila in aceeasi zi cu cea religioasa??
Cununia civila in aceeasi zi cu cea religioasa??Nup, eu am cununia civila cu o saptamana inainte de cea religioasa, sunt constienta k este o alta cheltuiala, dar nu aveam timp pt toate pregatirile...
Ajutati-ma sa-mi cresc plantatia de cafea, va rog:
http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-just_alinutzaa
Re: Cununia civila in aceeasi zi cu cea religioasa??In aceeasi zi le am pe toate, nu am chef sa am mai multe date de casatorie, si asa mi se pare ciudat ca nu se fac 2 in 1, tre sa te duci in mai multe parti...
Ghinionul e ca m-am nascut printesa intr-o familie saraca...
![]()
Re: Cununia civila in aceeasi zi cu cea religioasa??Si eu tot pe amandoua in aceeasi zi, nu este vb de cheltuiala, cat vreau sa am emotiile in aceeasi zi. Va pup !
Re: Cununia civila in aceeasi zi cu cea religioasa??Asa m-am gandit si eu prima data, cununia civila in aceaesi zi cu cea religioasa, numai k la mine s-a pus problema distantei..sotul meu sta la cativa km de Bucuresti..si apoi, imi doream 2 coafuri diferite, vroiam o alta rochita..etc..si n-as fi avut timp pt toate pregatirile!!
Ajutati-ma sa-mi cresc plantatia de cafea, va rog:
http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-just_alinutzaa
Re: Cununia civila in aceeasi zi cu cea religioasa??Eu imi fac casa in apropiere de oras si apartine de o comuna si vreau sami fac mutatia pe buletin acolo sa pot sa fac cununia civila si religioasa la biserica pentru ca nu e aglomerat la starea civila si poate sa se deplaseze primarul la biserica
![]()
Re: Cununia civila in aceeasi zi cu cea religioasa??eu m-am decis sa le fac pe amandoua in aceeasi zi tocmai pentru ca nu vroiam sa am doua coafuri, doua rochii, cununia civila este la 4 jumate iar cea religioasa este la 6, numai bine ca sa facem si catev apoze intre
chiar nu am vrut sa ma complic cu fel si fel de coafuri, rochii, pantofi, e si o cheltuiala in plus si o bataie de cap, multa alergatura
Re: Cununia civila in aceeasi zi cu cea religioasa??la inceput si noi ne gandeam sa facem cununia civila anul asta si cea religioasa anul viitoar,insa am ajung la concluzia k e mai bn sa fie amandoua odata si le facem in aceeasi zi. motive sunt multe,de ex:mai putine cheltuieli,emotii intr-o singura zi si cel mai important e k nu e bine ca miri sa locuiasca impreuna inainte de cununia religioasa!
Re: Cununia civila in aceeasi zi cu cea religioasa??da vor fi amandoua evenimentele in aceeasi zi.
Re: Cununia civila in aceeasi zi cu cea religioasa??
Re: Cununia civila in aceeasi zi cu cea religioasa??eu m-am decis sa le fac pe amandoua in aceeasi zi si am timp suficient cununia civila fiind la ora 10 iar cea religioasa la ora 18.
![]() Următorul Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||