Poate sunt mai directa, dar asta e parerea mea...

Cununia civila vs cununia religioasa
Re: Cununia civila vs cununia religioasaRosa... o sa treaca timpul... ai sa vezi. cand ma gandesc ca mai sunt cateva luni si mai am multe de facut. dupa Craciun rezolv cu biserica.
Poate sunt mai directa, dar asta e parerea mea... ![]()
Re: Cununia civila vs cununia religioasaMaitresse e bine ca iti expui parerea direct. Aveti preferinte pentru biserica? Undeva mai special?
Re: Cununia civila vs cununia religioasada... biserica va fi putin mai departe de local... dar e biserica mea de suflet.
![]()
Re: Cununia civila vs cununia religioasaSi nu o sa ma pot abtine sa nu te intreb de ce o numesti astfel. Ai fost botezata acolo?
Re: Cununia civila vs cununia religioasada, acolo am fost botezata... acolo s`au casatorit si parintii mei si mereu am frecventat biserica respectiva pentru ca blocul in care am locuit pana sa ma casatoresc apartine de biserica respectiva. Mi se pare o biserica lipsita de fite, e o biserica simpla, iar preotul care ma va cununa are ceva special, si anume: ma face sa simt binecuvantarea mult mai intensa.
Re: Cununia civila vs cununia religioasaFoarte frumos si romantic in acelasi tip. Sa te cununi in aceeasi biserica in care s-au cununat si ai tai si in care ai si fost botezata. Este cumva si normal sa simti mai intens binecuvantarea data de preot.
Re: Cununia civila vs cununia religioasadesigur... acolo ma simt eu cel mai bine
![]()
Re: Cununia civila vs cununia religioasaAm deja inimioare la ochi Maitresse. Foarte frumos ca ati ales acea biserica atat de importanta pentru tine.
Re: Cununia civila vs cununia religioasaeste importanta... este si foarte foarte veche... nu am nevoie nici de ornat in biserica, nici de cor... vrem ceva simplu care sa ne ajunga la inima. daca chiar ne doream ceva de "fite" puteam sa alegem o biserica noua, proaspat vopsita si un ditamai coru`... dar noi suntem super incantati de alegerea facuta.
Re: Cununia civila vs cununia religioasaFelicitari pentru alegerea facuta. Sa fiu sincera, se potriveste si cu gusturile mele personale.
AnteriorUrmătorul Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||