Tipul de meniu
Tipul de meniu Eu am ales un meniu clasic, traditional cu 4 feluri de mancare.
Ajutati-ma sa-mi cresc plantatia de cafea, va rog:
http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-just_alinutzaa
Re: Tipul de meniume2 me2
Re: Tipul de meniu
Re: Tipul de meniueu imi doresc 3 feluri de mancare: aperitiv rece, un aperitiv cald si o friptura. Bineinteles le vreau fff incarcate, iar intre ele sa intercalez o fantana de ciocolata si o inghetata.......Acum sa ma mai consult si cu sotul meu.
Re: Tipul de meniuSi eu as dori un meniu mai putin incarcat - mai putine feluri de mancare.
As opta tot pt 3 feluri de mancare f bogate care sa ramana pe masa mai mult timp decat de obicei - sa nu vina chelnerul dupa 30-40 de min. sa le ia din fata farfuria. Fantana de ciocolata o am deja - nu mai trebuie sa o inchiriez si as dori multe fructe si prajiturele pe masa sa aiba pers ce rontai ![]()
Re: Tipul de meniuNoi pana ne-au ajuns majoritatea invitatilor, pe langa clasicul piscot si paharul de sampanie, am avut prin sala 2-3 chelneri cu mini-tartine cu somon, ansoa, ciuperci, pasta de masline, etc, cam 2-3 de om...asta pana cand incepe sa se serveasca aperitivul pe la ora 9. a prins bine pe langa fructe si alunele de rigoare.
![]()
Re: Tipul de meniuVa oferim oferta completa www.Bucatari.Net pentru evenimentele in aer liber la cort . 10 servicii la doar 220 Ron /Persoana si anume: Cort eveniment , Vesela , Mese si Scaune , Decoratiuni salon ( huse scaune, fata de masa, fuste masa, servet, funda scaun, decor masa prezidiu, ), Meniu Catering (vezi meniul pe site-ul companiei www.bucatari.net ), Meniu Bauturi ( OPEN FREE BAR ) - consumul bauturilor este nelimitat (vezi meniul pe site-ul companiei www.bucatari.net ), Fantana de Ciocolata , ospatari , bucatari , hostess . Toate aceste servicii la doar 220 Ron/Persoana . Detalii pe site-ul companiei www.bucatari.net , telefoane: 0728205429 , 0763343322
Re: Tipul de meniuMi-as dori un meniu cat mai simplu la nunta mea, ba chiar as alege sa fie un soi de bufet suedez.