Eu zic:
- aperitivul la ora 21:00;
- pestele 11-11:30;
- sarmalele 1:00;
- friptura 3:00;
- tortul 4:00.
La ce ora se servesc manacarurile?
Pagina 1 din 2 | 1, 2
La ce ora se servesc manacarurile?Eu zic:
- aperitivul la ora 21:00; - pestele 11-11:30; - sarmalele 1:00; - friptura 3:00; - tortul 4:00. Ajutati-ma sa-mi cresc plantatia de cafea, va rog:
http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-just_alinutzaa
Re: La ce ora se servesc manacarurile?si la ce ora ajungeti la restaurant?
Re: La ce ora se servesc manacarurile?ora 20:00, de ce??
Ajutati-ma sa-mi cresc plantatia de cafea, va rog:
Re: La ce ora se servesc manacarurile?noi am hotarat ca ora de adunare:)..20.30...si primul fel de mancare 21.30..cred ca este timp suficient pentru a se strange toti, asezarea la masa, o sa se bea si paharul cu tarie...hmmm nu ne-am hotarat inca daca sa facem sarmale, parca am inclina sa dam ca nu toata lumea isi face sarmale, sunt care mananca o data sau de doua ori pe an, o friptura isi mai fac acasa dar s-ar putea ca sarmalele, daca sunt foarte bune, sa fie un real succes..
pooop
Re: La ce ora se servesc manacarurile?Trebuie doar sa fiti atente sa vorbiti cu chelnerii dinainte ca am fost la o nunta unde nici nu apucai sa termini din farfurie ca daca te mai ridicai si la un dans nu mai gaseai farfuria apoi mai dura o jumatate de ora si aducea urmatorul fel, iar daca aperitivul e foarte bogat nu mai mananca nimeni urmatoarele feluri.
Re: La ce ora se servesc manacarurile?Ajutati-ma sa-mi cresc plantatia de cafea, va rog:
Re: La ce ora se servesc manacarurile?Noi vom avea urmatoarele feluri de mancare
1.gustare rece:muschi file,masline,cascaval,salam uscat,muschi afumat,rosie cu crema de branza 2.gustare calda:ficatei,ciuperci,frigarui de pui,crochete de cascaval,rulou de pui cu bacon si cascaval 3.friptura de pui cu cartofi nature,salata 4.profiterol 5.gratar de porc,cartofi gratinati,muraturi 6.tort noi credem ca este de ajuns,si daca stai nemancat 2 zile si tot te saturi ![]()
Re: La ce ora se servesc manacarurile?MENIUL NOSTRU:
1-ORA 22.00-GUSTAREA FORMATA DIN MUSCHI FILE,SUNCA PRESATA,CASCAVAL, ROSIE,CASTRAVETE,CREMA BRANZA PUSA SPRIT PE ROSIE; 2-ORA 11.30-FILE DE PANGASIUS PARIZIAN CU SOS REMULADE; 3-ORA 01.30-SARMALUTE IN FRUNZA DE VARZA CU MAMALIGUTA; 4-ORA 03.00-CEAFA DE PORC LA GRATAR CU CARTOFI TARANESTI SI SALATA; 5-ORA 04.00-TORTUL
Re: La ce ora se servesc manacarurile?Iata si meniul de la nunta mea:
(deschidere la 19.30) 21.30 Gustare rece (ceva mai traditional, cu babic, carnati de Plescoi, niste cascaval, sunca, salatzele, ce se mai pune...) 11.00 Gustare calda, cu cascaval pane, ciuperci umplute, ficatzei - asta inauntru, iar afara mici pe gratar cu bere, sa speram doar ca nu ploua sa putem iesi ![]() 12.30 Sarmale, jumatate in foi de varza, jumatate in foi de vitza, cu tot ce mai trebe langa ele. 02.00 Cotlet impanat si ciocanele de pui aranjate in niste arbori de metal. 03.00 Tort si pe la 3.30 sper sa se termine nunta, ca nu vreau sa tina pana dimineata. A doua zi am si zburat la Paris ![]() Ghinionul e ca m-am nascut printesa intr-o familie saraca...
![]()
Re: La ce ora se servesc manacarurile?Desi mai este atat de mult pana o sa stabilesc meniurile, am avut deja discutii pe tema acestuia. A m o problema: de ce la majoritatea prietenilor li se pare urat ca la nunta sa se serveasa sarmalute? Voua cum vi se pare?
Următorul
Pagina 1 din 2 | 1, 2