Eu zic:
- aperitivul rece la ora 21:30
- aperitivul cald-11:30;
- sarmalele -1:00;
- friptura -3:00;
- tortul -4:00.
La ce ora se servesc manacarurile?
Pagina 2 din 2 | 1, 2
Re: La ce ora se servesc manacarurile?
Re: La ce ora se servesc manacarurile?Eu zic:
- aperitivul rece la ora 21:30 - aperitivul cald-11:30; - sarmalele -1:00; - friptura -3:00; - tortul -4:00.
Re: La ce ora se servesc manacarurile?Am tot auzit, am si primit "sfaturi" sa se serveasca mancarea in asa fel incat sa nu dai senzatia de "graba" dar nici sa te intinzi pana tarziu,adik spre dimineata(ora 5/6) cu tortul..eu cred k pana-n ora 4 daca termini cu totul este ok
![]() Ajutati-ma sa-mi cresc plantatia de cafea, va rog:
http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-just_alinutzaa
Re: La ce ora se servesc manacarurile?Mie personal mi se pare ok sa se serveasca sarmale...mai ales dak sunt si gustoase;) pot fi diferite feluri de mancare tocmai pt a fi pe placul tuturor:)
Re: La ce ora se servesc manacarurile?sunt bune, neneaca, cine v-a zis ca nu merg ? iote...
![]()
Re: La ce ora se servesc manacarurile?asa e, sunt de acord cu kyra! da' la fitze merg si cu o lingurita de caviar langa mamaliguta cu care se servesc de obicei
![]()
Re: La ce ora se servesc manacarurile?Asta depinde de cum vreti sa va organizati nunta.
Anterior
Pagina 2 din 2 | 1, 2