Tema nuntii:alb auriu
Tema nuntii:alb auriuDecoratiunile mele vor fi pe alb si auriu!!
Ajutati-ma sa-mi cresc plantatia de cafea, va rog:
http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-just_alinutzaa
Re: Tema nuntii:alb auriusi la mine vor fi alb-auriu;mi se pare cea mai buna alegere
![]()
Re: Tema nuntii:alb auriupoza atasata arata foarte frumos
restaurantul imi oferea aranjamente alb-auriu, dar nu mi-a plaut modelul...depinde si de scaun, de husa, de funda...asa ca am optat pt huse crem creponat cu funde verzi usor transparente
Re: Tema nuntii:alb auriumie mi-ar fi placut k husele de scaun sa fie grena si funda aurie..dar din pacate nu au aia de la restaurant.
Ajutati-ma sa-mi cresc plantatia de cafea, va rog:
http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-just_alinutzaa
Re: Tema nuntii:alb auriuSi eu cred ca ma decid la grena
Re: Tema nuntii:alb auriuNu trebuie neaparat sa acceptati ce va ofera restaurantul. Mie mi-a oferit alb-rosu, ca vin multi dinamovisti acolo si asta au
![]() Asa ca am cautat frumos o firma de decoratiuni si am gasit una ft convenabila, care imi imbraca scaunele si mesele cum vreau (am ales alb cu portocaliu, seamana cu auriul asta oarecum), imi aduce decoratiunile florale, suport pentru fructe, imi face prezidiu cu lumanari si multe flori si perdea de lumini, imi face lumanarile si buchetele de nunta, baloane... toate astea cu 2000 lei. Mi s-a parut ft ok, mai ales ca la banii astia altii au luat doar florile! Ghinionul e ca m-am nascut printesa intr-o familie saraca...
![]()
Re: Tema nuntii:alb auriudar ce te faci cand restaurantul are doar un set de huse de scune si nici nu poti sa apelezi la o firma de decoratiuni ca nevasta celui care are restaurantul cica are si ea o firma care face decoratiuni?
stiu poti sa cauti in alta parte! numai ca daca afli asta cu 3 luni inainte de nunta e greu sa-ti mai cauti si alta locatie. ![]()
Re: Tema nuntii:alb auriuGhinionul e ca m-am nascut printesa intr-o familie saraca...
![]()
Re: Tema nuntii:alb auriusi la mine vor fi alb-auriu cred ca e cea mai buna alegere.
![]()
Re: Tema nuntii:alb auriuCine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||