Cine va face decoratiunile de nunta?
Cine va face decoratiunile de nunta?O sa va apelati la o agentie sau va faceti singuri decoratiunile?
Re: Cine va face decoratiunile de nunta?Am angajat o agentie sa se ocupe de asta
Re: Cine va face decoratiunile de nunta?Cine ar avea vreme sa-si faca singur decoratiunile??? Mai ales ca cele florale trebuie facute atunci, ca florile nu tin o vesnicie...
Ghinionul e ca m-am nascut printesa intr-o familie saraca...
![]()
Re: Cine va face decoratiunile de nunta?SUNT PREA MULTE DE FACUT; SI PREA MIGALOASE PT A FACE SINGURI DECORATIUNILE; ASA CA AM ANGAJAT O FIRMA CARE SE OCUPA DE DECORATIUNI DE ACASA PANA A DOUA ZI DIMINEATA!
Re: Cine va face decoratiunile de nunta?la inceput am vrut sa luam o firma care sa se ocupe de asta dar ne luau 16 milioane si multe din lucrurile pe care ni le ofereau mi se pareau fara rost sau nu-mi placeau. si atunci am spus ca ne descurcam. weekendul asta ma duc sa-mi cumpar voal pt balustrada si arcada de a caror ornare se vor ocupa drele de onoare(verisoarele), florile vor fi in grija cumnatilor mei, ei le vor muta de unde e nevoie acolo unde e nevoie, covorul rosu este al restaurantului, stalpii pt la biserica am gasit undeva de inchiriat la jumatate de pret cat ne-ar fi luat firma respectiva(si inca nu stiu daca nu cumva au deja la biserica deci s-ar putea sa nu fie nevoie), aranjamentul salii il fac cei de la restaurant pt k ne iau mai ieftin si am mai vazut cum aranjeaza si sunt multumita.
nu stiu ce altceva ar mai fi nevoie dar oricum am pe cate cineva pt orice. si asa drele de onoare vor sa se simta importante asa ca... ![]() in plus, asa am facut si la nunta surorii si a iesit perfect! ps: firma imi cerea 70 ron numai sa transporte florile de la biserica la restaurant care e la 15 minute distanta...
Re: Cine va face decoratiunile de nunta?Eu am apelat la o firma care se ocupa de absolut tot,ei o sa imi amplaseze cortul, decorul,aranjametul meselor,aranjamete florale,aranjament biserica,cvartet,scena,muzica,mancare,absolut tot.Sunt foarte multumita de alegerea facuta.
Re: Cine va face decoratiunile de nunta?Buna,
Cu siguranta ca vom apela la o firma. Sun niste prieteni. Daca vreti sa le vizitati site-ul: www.atomicparties.ro. Fac chestii dragute. Va pup
Re: Cine va face decoratiunile de nunta?Noi facem nunta la cocosul Rosu (din bucuresti Str. Margelelor nr. 72 sect.6 Militari) la inceput am tot cautat firme pt. ornamente restaurant dar cand ne-am dus sa vb cu ei ne-au oferit ei aranjamentul ne-a cerut 1660 de lei pt tot aranjamentul absolut tot si balustrada cu voal ...si tortul la fel vroiam sa dam comanda la tip top dar au ei cofetaria lor proprie si ne-a zis dak vrem sa luam de la ei sa nu ne mai facem griji si pt tort cine sa-l aduca si nea cerut 45 lei/kg.Si cam atat !
Re: Cine va face decoratiunile de nunta?De foarte mult timp urmaresc forumul si site-ul acesta insa acum m-am hotarat sa va impartasesc parerea mea.
Eu una de acum 2 ani am realizat ceva. Nu trebuie neaparat sa vb cu o florarie sau o firma specializata sa-ti faca aranjamentele florale. E de ajuns o prietena buna sau o fata din oras care se pricepe cat de cat la asa ceva. Eu una mi-am ajutat 10 prietene pana acum si chiar si fete de pe forumuri si au fost mai mult decat multumite. adevarul asta e, la flori e dificil, trebuie s ati le faca pe moment, in special daca nu aveti solutie pentru flori care ajuta ca ele sa tina mai mult timp. Insa e dificil s agasesti sa cumperi acea solutie pentru ca intre florarese acesta e un SECRET de stat ![]() Nush, daca vreti sfaturi sau chiar sa va ajut puteti sa apelati cu incredere la mine. pupici
Re: Cine va face decoratiunile de nunta?Noi ne-am facut singuri invitatiile, casuta de dar, place cardurile si marturiile, decorul de la restaurant este inclus in pretul tacamului, adica imbracarea meselor si a scaunelor, fructiere etajate pe mese si inimioara de preziduu.
Acum am o intrebare, daca fructierele de pe mese sunt etajate, sa mai pun si flori? Ma gandesc ca incarc masa prea mult, voi ce ziceti? Am atasat si poza cu masa si fructiera.
Următorul Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||