Probleme la restaurant?!
Probleme la restaurant?!Am si eu o mare problema cu cei de la restaurant. Mi se par cam cu nasul pe sus si tare mi-e frica sa nu am probleme cu servitul sau ceva de genu. Am auzit tot felul de povesti si sincer nu as vrea sa se intample ceva care sa-mi strice seara mie sau invitatilor. Voi ati intampinat probleme?
Re: Probleme la restaurant?!Noi o sa facem nunta la restaurantul la care am lucrat 2 veri ca ospatari la nunti si ne intelegem super bine cu sefa,deci nu cred k o sa avem probleme
![]()
Re: Probleme la restaurant?!am nunta in tecuci dar pot spune k toti sunt de treaba inclusiv administratorul
Re: Probleme la restaurant?!Nu cred k o sa ai probleme, singura problema o au ei cu capul in rets...poate, daca te ajuta cu ceva cauta pe net referinte despre respectivul restaurant si atunci iti dai seama cesi cum
![]() Ajutati-ma sa-mi cresc plantatia de cafea, va rog:
http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-just_alinutzaa
Re: Probleme la restaurant?!Eu sper sa nu intampin astfel de probleme.
Re: Probleme la restaurant?!Offf. Macar in ziua cea mare imi doresc sa fiu cat se poate de linistita:)
Re: Probleme la restaurant?!se pot evita si de ce nu ignora problemele
![]() Poze: