cum pot sa ma decid ce verighete sa luma?
Re: cum pot sa ma decid ce verighete sa luma?Si eu m-am decis cu greu asupra modelului verighetei. Mai greu decit asupra rochiei. Dupa ce am umblat printr-o multime de magazine in sfirsit am gasit-o. Desi am vazut-o de mai multe ori expusa pina cind nu am probat-o, nu mi-am dat seama cit e de eleganta si in acelas timp de simpla. Sfatul meu e sa le incerci chiar daca nu ti se pare ca ar fi cine stie ce !
Sunt ca un tiramisu
Am un blat dulce Insiropat cu cafea neagra
Re: cum pot sa ma decid ce verighete sa luma?si ale mele sunt foarte simple
![]()
Re: cum pot sa ma decid ce verighete sa luma?
Re: cum pot sa ma decid ce verighete sa luma?Eu am gasit o gramada de inele shi verighete pe si akolo kiar ca nu pot sa ma hotarasc. Aveti vreo sugestie? De bani se ocupa prietenul meu
![]() danutza, foarte frumoase, simple si la obiect, dar eu vreau din aur alb. Am cumparat de la si sint fericita!
Re: cum pot sa ma decid ce verighete sa luma?si noi ne`am decis greu la verighete. el vroia un model mai subtire, eu mai lat. pana la urma am cazut de acord si am luat o pereche de verighete fff frumoase: latute, din aur galben si cu doua dungulite serpuite din aur alb, la mijloc.
Re: cum pot sa ma decid ce verighete sa luma?Suna bine. Ai o fotografie cu ele?
Re: cum pot sa ma decid ce verighete sa luma?
Re: cum pot sa ma decid ce verighete sa luma?nu se vede fff bine, dar sunt foarte frumoase. am sa mai fac poze si am sa pun.
Re: cum pot sa ma decid ce verighete sa luma?Multumim pentru foto Maitresse. Eu deja m-am indragostit. Oricum se vede destul de bine modelul, stai linistita. Felicitari inca o data:)
Te superi daca intreb cam cat au costat?
Re: cum pot sa ma decid ce verighete sa luma?si eu m-am decis greu asupra verighetelor, pana la urma am ales un model facut manual. mai scump dar ma marit doar o data
folosita de mine sa reintru in rochia de la banchet a fost surprinzator de usor de urmat.
AnteriorUrmătorul Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||