Poze si discutii despre verighete
Re: Poze si discutii despre verighetesuperbe verighetele,felicitari!!!
Re: Poze si discutii despre verighete
Re: Poze si discutii despre verigheteva multumesc fetelor..si voua sa va poarte noroc...
![]() Ajutati-ma sa-mi cresc plantatia de cafea, va rog:
http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-just_alinutzaa
Re: Poze si discutii despre verigheteSi eu caut verighete chiar daca mai este destul timp pana la nunta. Nu m-am hotarat la un model dar un lucru stiu sigur. Vreau sa fie din aur de 18K. Din pacate in Constanta era un singur magazin care comercializa astfel de verighete: Zeta Gioelli. Daca stie cineva din Constanta daca mai au deschis magazin si unde sa imi spuna si mie va rog. Multumesc mult! Pupici!!!
Re: Poze si discutii despre verighetehttp://www.karena.ro/concurs/castiga_o_ ... galerie/87
mie imi plac mult verighetele astea!asa... mai simplute dar elegante ![]()
Re: Poze si discutii despre verigheteverighetele meleeee
Re: Poze si discutii despre verigheteVa felicit pentru alegerile facute! Daca va vin frumos pe deget, e minunat!
Noi ni le-am cumparat din Istanbul, din Marele Bazar .... sunt foarte simple , doar aur alb, fara niciun fel de model ... noua ne plac f mult, sotului meu nu-i plac cele sofisticate ... iar mie imi vine foarte bine pe deget, avand in vedere ca am degete lungi si slabute, alaturi de inelul de logodna arata perfect!
Re: Poze si discutii despre verighetePardon! Din aur galben sunt ale noastre, am gresit!
![]()
Re: Poze si discutii despre verighete
Re: Poze si discutii despre verigheteEu caut vereghete acum.
Din cate am inteles in Bucuresti ai de ales intre: Obor, Victoriei, Unirii. Sunt 2 magazine mai ok ca preturi si finisaje. Cuatro Perla-din City Mall. Superbe modelele si multe. Au si gama cu diamante. Finisajele sunt impecabile. Preturile variaza in jurul sumei de 1000 ron/pereche verighete. Bijuteria Trase-e situata pe langa hotel Ambasador, pe Magheru. Lucreaza in principiu cu zirconiu. 2 verighete se incadrau in jur de 700-900 ron. Va spun parerea mea saptamana viitoare, dupa ce ma duc sa ma uit. "Remember that a successful marriage depends on two things: (1) findig the right person and (2) being the right person."
AnteriorUrmătorul Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||