Poze si discutii despre lumanarile de nunta
Re: Poze si discutii despre lumanarile de nunta
Re: Poze si discutii despre lumanarile de nuntaEu am optat pentru niste lumanari de nunta ca in poza atasata. Nu atat de stufoase in jos ca astea, dar cu frunze ce curg in jos si cu vitza pe lumanare. Sunt mai comode aceste lumanari pe o parte, cele rotunde (cu aranjament floral de jur imprejurul lumanarii) sunt mai greu de tinut in timpul slujbei. Sa nu ma intrebati din ce flori e ca am uitat
![]() Ghinionul e ca m-am nascut printesa intr-o familie saraca...
![]()
Re: Poze si discutii despre lumanarile de nuntaAm uitat sa mentionez pretul, 400 lei amandoua.
Ghinionul e ca m-am nascut printesa intr-o familie saraca...
![]()
Re: Poze si discutii despre lumanarile de nuntaEu sunt putin mai norocoasa in ceea ce priveste aranjamentul floral al lumanarilor, pentru ca fina viitorului meu sot este florareasa..E cea mai buna din oras, fara falsa modestie..Ma voi lasa pe "mana" ei..sunt convinsa ca va face treaba f buna, tinand cont ca nasul nostru de cununie este client fidel al florariei..si se cunosc..(fina viitorului sot cu viitorii nasi) !!
Re: Poze si discutii despre lumanarile de nuntaeu las sa aleaga nasa lumanarile ca stiu ca are gusturi foarte bune i-am spus doar ca vreau sa fie din flori naturale si lumanarile si buchetele.
![]()
Re: Poze si discutii despre lumanarile de nunta
Re: Poze si discutii despre lumanarile de nuntaaceste 2 modele imi plac foarte mult
Re: Poze si discutii despre lumanarile de nuntaDaca m-ai intreba pe mine
![]() Ajutati-ma sa-mi cresc plantatia de cafea, va rog:
http://lumeacafelei.eva.ro/plantatia-lui-just_alinutzaa
Re: Poze si discutii despre lumanarile de nuntaCe parere aveti?Pe mine ma incanta...insa ma gandesc si la portofelul nasilor
![]() ![]()
Re: Poze si discutii despre lumanarile de nuntaasa as vrea sa arate lumanarile mele
AnteriorUrmătorul Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||