Buna,
Sa stiti ca o sa va trebuiasca si un suport de lumanari eu am gasit la niste prieteni. Daca vreti sa le vizitati site-ul:
http://www.magic-angels.ro/
Fac chestii dragute.
Va pup
Poze si discutii despre lumanarile de nunta
Re: Poze si discutii despre lumanarile de nuntaBuna,
Sa stiti ca o sa va trebuiasca si un suport de lumanari eu am gasit la niste prieteni. Daca vreti sa le vizitati site-ul: http://www.magic-angels.ro/ Fac chestii dragute. Va pup
Re: Poze si discutii despre lumanarile de nuntaastea au fost ale mele! mi au placut foarte tare!...mi le-a facut o amica adriana 0724127049, email adriana_gaiseanu@yahoo.com,pentru modele! are preturi FOARTE bune!!!!!
Re: Poze si discutii despre lumanarile de nuntaMa alatur si eu modele de lumanari de la nunta, care, de alfel, a fost recent, in iulie. Au fost realizate in Slatina, la Piata Zahana, la AF PLESA Marian, profestionisti...
Mi-au placut foarte mult cum au iesit...
Re: Poze si discutii despre lumanarile de nunta
Re: Poze si discutii despre lumanarile de nuntauite am gasit si eu niste lumanarele dragute adica pe gustul meu,oricum iedera nu va lipsi
Re: Poze si discutii despre lumanarile de nuntaBuna fetelor!
O sa va attachez cu vor fi lumanarile mele de nunta ![]()
Re: Poze si discutii despre lumanarile de nuntaBuna!
Daca sunteti din Craiova si vreti aranjamente florale pentru nunti(buchete mireasa/nasa/d-re de onoare,lumanari,cocarde,bratari,gaspouri,aranjamente pe suporti din fier forjat,arcade) sau diverse alte ocazii,apelati-ma cu incredere.Ofer preturi avantajoase si calitate.Pentru detalii si poze cu aranjamentele realizate,trimiteti un e-mail la avccraiova@yahoo.com
Re: Poze si discutii despre lumanarile de nuntaBuna,
Eu am fost nasa de 2 ori si am facut modelul de lumanare pe spirala. Il aveti mai jos. Pretul este cam 120 ron perechea.
Re: Poze si discutii despre lumanarile de nuntasi alte modele inafara de cel pe spirala....
Re: Poze si discutii despre lumanarile de nuntasi ultimele 3 modele...
AnteriorUrmătorul Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||