Buchete mireasa
Re: Buchete mireasaacesta este buchetul meu si il voi arunca p acesta si dak mai ramane ceva din el
![]() ![]() ![]()
Re: Buchete mireasa![]() Iolanda
Re: Buchete mireasa![]() Iolanda
Re: Buchete mireasa
Re: Buchete mireasa
Re: Buchete mireasaasa au aratat buchetul si lumanarile mele , eu am pastrat buchetul
Re: Buchete mireasaam vazut niste buchete superbe atasate de voi dar...unde le-ati gasit?poate vor si alte viitoare mirese sa aiba vreunul din ele.eu m-am hotarat ce vreau dar nush unde-l gasesc ca am gasit poza pe un blog.dar aflu eu...
![]()
Re: Buchete mireasaatasez si eu cateva idei dar......nu cred ca stiu pe unde le-am gasit
![]()
Re: Buchete mireasaalte idei
Re: Buchete mireasafaza cu aruncatul e cam......delicata.pe mine una ma doare inima sa arunc buchetul ala dar faza cu 2 buchete sau sa-l ceri inapoi mi se par.........jenante.cred ca nu o sa-l arunc.poate nu o sa le pice bine dar..........asta e.am fost la o nunta la o prietena care a avut un buchet mic din flori artificiale,albe care sincer nici nu mi-a placut dar....l-a cerut inapoi celei care l-a prins.mi s-a parut stupid gestul
AnteriorUrmătorul Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||