|
|
Buchete mireasa
Ansav guard can't be stopped or closed?Why do I always have to wait for the download bar on videos to load before i watch a movie? I have done several anti-virus scans and my anti-virus is up to date. This isn't just on one website,its on any website that i want to watch a video, one of them being youtube. Does anyone know what is causing the problem and how to fix it, preferably without taking it to a professional and getting it done. thanks for all answers in advance. unlock iphone 3g
Re: Buchete mireasava rog cineva trebuie sa stearga mesajul acesta...pleeeease!
Re: Buchete mireasa
buna eu cand mi-am ales buchetul am scos poza cu cel care mi-a placut si am mers la diferite florarii am intrebat si au spus ca il pot face exact ca in poza si asa a fost poti incrca si tu este foarte frumos buchetul care i-ti place si nu stiu daca ar trebui sa pui si o cala alba eu am mai vazut la o mireasa exact asa ca al tau pacat ca nu mai am poza sa o vezi ea avea asa si pentru nasa a facut din cale portocalii si nu sunt chiar asa scumpe al meu a fost la un pret bun.
Re: Buchete mireasa
Re: Buchete mireasaEu am intrebat si la local cam cat ma costa daca as face la ei aranjamentul floral...mi s-a parut f scump, asa ca ne-am dus la o florarie din Pta George Cosbuc (pta de flori). Acolo am facut absolut tot (buchetul miresei, de cununie, lumanari, aranjamente florale, buchetul nasei, cocarde doar pt parinti+nas+mire), am iesit f bine ca si pret si am fost si foarte incantata de rezultat.
Re: Buchete mireasaam vazut buchetele pe care le-ati atasat si toate mi se par frumoase
Re: Buchete mireasaAnterior Cine este conectatUtilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator |
||||||||||||||||||||||||||||||||||